California

IMG_0976 IMG_0987 IMG_0992 IMG_1007 IMG_1039 IMG_1045 IMG_1066 IMG_1082 IMG_1116 IMG_1156 IMG_1157 IMG_1193Californien var familietid, overflod af lækre landbrugsprodukter, glædeligt gensyn med In’n’out Burger, klassiske moler, strandliv, søløver og en tur på ikoniske highway 1. En tur mere, pretty please?
Sidste del om USA turen handler om San Francisco og indeholder en masse mad!

12 tanker om "California"

 1. Rikke

  Jeg SAVNER Cali! – Har været der i oktober for 2 år siden og plager min mand om at tage afsted igen, – det er et fantastisk mix!
  // Rikke //

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Der er virkelig også behageligt kllima. Desværre var vi uheldige med enormt meget havgus, mens vi var ved kysten.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg kender følelsen, men nu fik jeg faktisk min USA længsel stillet. Til gengæld er jeg helt vild efter både Amsterdam og Berlin!

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Det gør Mads’ granfætter. De rejste derover for mere end 50 år siden, men har holdt kontakt til familien hjemme i Danmark. Vi besøgte dem også for to år siden, og det giver virkelig noget ekstra at få lov at besøge en amerikansk familie.

   Svar
 2. Heidi

  Kære Ida
  Det er nogle dejlige billeder, men mest vil jeg sige ordentlig tillykke med graviditeten, det tror jeg nemlig ikke jeg har fået gjort. Så TILLYKKE :) jeg glæder mig til at følge med

  Svar

Skriv en kommentar