New York part two

En tur over Williamsburg Bridge i bagende sol.

IMG_0644 IMG_0653

Fantastiske pizzaer og sodavand i ball jars fra Roberta’s i Bushwick.IMG_0668 IMG_0674 IMG_0681 IMG_0684 IMG_0689 IMG_0691 IMG_0714

Fedtet sydstats bbq hos Fette Sau, i en ombygget garage i Brooklyn.IMG_0748 IMG_0782 IMG_0787 IMG_0795 IMG_0812 IMG_0818

Ægte diner morgenmad på The Square Diner, på hjørnet af Leonard Street og Varick Street i Tribeca.IMG_0822 IMG_0831 IMG_0841

Baseball imellem trækroner og skyskrabere i Central Park.IMG_0848

Byens bedste corn on the cob hos Cafe Habana.IMG_0867 IMG_0887 IMG_0899 IMG_0904 IMG_0906

Yummy cheesecake fra Little Cupcake Bakeshop. Vi prøvede også Eileens Special Cheesecake, men blev voldsomt skuffede. I Little Cupcake Bakeshop på Prince Street smagte vi varianterne original, oreos og pecan/caramel, og de var fantastisk gode.IMG_0862 IMG_0938

17 tanker om "New York part two"

 1. Tina

  Vil høre dig til om du synes New York er en børnevenlig by (når du nu måske selv snart skal tage stilling til det:)) Har nemlig en datter på 13 måneder og manden og jeg ville virkelig gerne til New York, men hvad tænker du om at tage et lille barn med dertil?
  Mvh Tina

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Hmm, det er svært for mig at sige, da livet som mor jo stadig er ukendt for mig :) Men generelt er det en hektisk by, og der er mange folk på gaden og omkring dig på alle tider af døgnet. Derudover er det langt fra alle subway stationer som er udstyret med elevator eller rulletrappe, hvilket måske kan gøre det lidt besværligt. Til gengæld så vi faktisk mange med smarte byvenlige barne- og klapvogne, så selvfølgelig er det muligt at bevæge sig rundt i byen med børn. Man ser ikke legepladser i bybilledet på samme måde som i Berlin, men det er mit indtryk, at børn er velkomne overalt. Måske det kan være rart for dig at læse “Vores New York – to sider af samme by”, som netop bla. handler om New York set fra en børnefamilies vinkel.
   Men det er helt sikkert værd at tage med i betragtning, at flyveturen derover er rigtig lang.

   Svar
 2. Malene

  Spørg nu lige om jeg fik pizza craving! Og det er som om, at alle drikke tager sig meget bedre ud i syltetøjsglas og små flasker.

  Svar
 3. Katrine Brandborg

  Skønne, skønne billeder!
  Jeg er i gang med at planlægge vores tur til NY til april. Jeg har læst med hos dig længe, og slugt alle dine NY-indlæg med glæde :) og jeg vil høre dig, om du kan anbefale én af jeres hoteller, som I har boet på? Eller måske et område, der er bedre at bo i, end et andet?
  På forhånd tak!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ideelt set ville jeg bo i Soho, hvor jeg synes, der er mange gode butikker og restauranter. Det er altid rart bare at kunne gå ud om aftenen. Denne gang boede vi på Cosmopolitan Hotel i Tribeca, det var helt ok. Vi valgte det fordi de kunne tilbyde dobbeltværelser med to queen size beds, som betød at vi kunne bo fire på værelset, og dermed spare penge. Værelsernes standard var god, der følger ikke morgenmad med i prisen, og så ligger det i en lidt kedelig del af byen, der er ikke så spændende om aftenen. Det er nok for tæt på finansdistriktet, så masser af liv om dagen, halvdødt om aftenen. Til gengæld kan man med lidt god vilje gå til og fra Soho (afhængig af hvor trætte dine fødder er) eller tage subwayen som bogstaveligt talt er lige nedenfor hotellet.

   Svar
 4. Lise

  Hej
  Hvor er din sorte t’shirt-kjole (hvis det er dét, det er :-) )mon fra?
  Leder efter sådan én.

  Tak for en inspirerende blog med fede fotos!
  KH. Lise

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Den er fra Pieces, købt her i sommer, og i noget lækkert tungt jersey som falder pænt. Modellen hedder Garbo og ligger stadig på deres webshop.

   Svar

Skriv en kommentar