20 tanker om "New York part one"

  1. Ida Forfatter

   Sådan havde jeg det også, inden jeg besøgte den første gang, og den levede til fulde op til mine forventninger!

   Svar
 1. Miriam

  Jeg kunne såååå godt kværne sådan en hamburger lige nu! Vi behøver ikke sige til nogen, at det ville være til morgenmad. ;)

  Svar
 2. Michelle

  Hvor ser det fantastisk ud, Ida :) Mere, mere, mere, hehe!
  Hvis du vil, må du også meget gerne beskrive, hvad I lavede, hvad I oplevede, hvilke kvarterer I gik rundt – altså hvis du har tid og lyst. Når jeg ikke selv kan komme til NY igen, så må jeg opleve byen igennem dig :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Åh, jeg havde egentlig tænkt at gøre det lidt mere kortfattet denne gang… Det kan godt være lidt af en tidsrøver, og jeg har lidt meget om ørene. Men jeg skal se, om jeg får tid til at fylde lidt flere ord på ;)

   Svar
 3. sofieskou

  Indlægget kommer lige i rette tid :) jeg er nemlig igang med at samle tips til vores NYC tur til september. Jeg mangler dog stadig inspo til steder der er gode med børn, kender du tilfældigvis nogle blogs eller lign. der har lavet sådan nogle indlæg? :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ikke rigtig, jeg synes ikke, der ligger mange online guides. Til gengæld vil du måske have glæde af en af vores rejsebøger, den hed vist Vores New York – to sider af samme by. Den er bla. skrevet af en småbørnsmor og har derfor en del børnevenlige anbefalinger.

   Svar

Skriv en kommentar