Lopper i Århus d. 1. september

loppetestIntet er et bedre påskud til at rydde op og sortere ud end en forestående flytning. Især når man flytter til en mindre bolig, som det er tilfældet med os, så jeg skal virkelig skille mig af med nogle gamle favoritter. Derfor har jeg slået mig sammen med Malene, Ninna, Tenna, Lisbeth, Mille og Julia om at holde loppemarked i Århus d. 1. september. Jeg er sikker på, at der er nogle rigtig gode køb at gøre og håber, at rigtig mange af jer har lyst til at lægge vejen forbi for at kigge lopper og slå en sludder af med os :)

4 tanker om "Lopper i Århus d. 1. september"

  1. Michelle

    Åh, jeg ville SÅ gerne komme forbi, men jeg tror ikke jeg når det, da jeg er til bryllup i København om lørdagen. Æv, æv! Men I må have en god dag og et godt salg :) Og så er det jo en rigtig fin idé med et lille blogger-loppemarked.

    Svar

Skriv en kommentar