Lidt om USA og en uundværlig rejseapp

IMG_1310Af hjertet tak for alle jeres lykønskninger på mit sidste indlæg! Jeg er blevet glad for at læse hver eneste en og mærke al den glæde og omtanke som lå bag. Tak!

Jeg er endelig ved at være klar til at vise lidt billeder fra USA, efter at have redigeret de 956 fotos, vi havde taget! Det er næsten umuligt at beskrive alt det, vi har oplevet, så jeg tror, jeg vil lade billederne stå alene i indlæggene og blot tilføje links til de steder, som jeg synes er en anbefaling værd. Men inden jeg kommer så vidt vil jeg fortælle om en app, som vi havde stor glæde af.
Med Citymaps 2 go kan du gratis hente bykort over to byer. Det smarte ved disse kort er, at du kan bruge dem uden at benytte mobildata, det vil altså ikke koste dig en øre. På kortene kan du sætte pins med de steder, du skal bruge, og jeg havde således gemt bunkevis af restauranter, cafeer og butikker på kortet. Super nemt at navigere efter, og så giver det samtidig et godt overblik over hvor dine pins ligger i forhold til hinanden. Eneste minus er, at du ikke kan taste en adresse ind og få den præcise position, så der skal lidt koordinering til med google maps, når du skal gemme dine pins som led i forberedelserne.
Man kan også bruge en kompas funktion, som viser dig, hvor du er, og du kan således følge med i, om du går i den rigtige retning. App’en overflødiggjorde de traditionelle bykort i plakatstørrelse, i både New York og San Francisco har vi udelukkende brugt de elektroniske kort til at navigere rundt i byen. Virkelig dejligt at slippe for konstant at stå på et gadehjørne og flagre med de gigantiske turistkort! Kombineret med app’en over New Yorks subway system, havde vi ikke brug for mere. Jeg skal helt klart tilkøbe mig nogle flere kort, næste gang jeg skal på storbyferie.

En tanke om "Lidt om USA og en uundværlig rejseapp"

  1. Marina / cand.mor

    Har stort set ikke læst blogs i tre uger nu, så missede lige den kæmpe nyhed. Stort stort stort tillykke til jer. Ih, bliver så glad hver gang folk, ligegyldigt om jeg kender folk irl eller gennem bloggen, annoncerer sådane skønne nyheder. Igen stort tillykke :)

    Svar

Skriv en kommentar