Belly Butter

midtimellem-blog-modeblog-burts-bees-belly-butter-creme-strækmærker-anbefaling-erfaringer-øko-oak-men-flip-tray-2midtimellem-blog-modeblog-burts-bees-belly-butter-creme-strækmærker-anbefaling-erfaringer-øko-oak-men-flip-tray-1Det virker passende med en omtale af mit nyeste skønhedsprodukt idag, hvor jeg for første gang havde besvær med at knappe mine jeans. Lidt af en milepæl, og jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg skal le eller græde. Men i betragtning af, at jeg runder de 20 uger om et par dage, er det vel egentlig okay. Maven vokser i hvert fald på livet løs i denne uge, og jeg må indstille mig på, at den fremover udelukkende står på bløde bukser, kjoler og nederdele.

Burt’s bees er og bliver en favorit hos mig, og jeg købte et kæmpe lager med hjem fra USA. Også af denne belly butter (lækkert navn, ikke?), specielt til gravide maver, som jeg havde læst flere anbefalinger af. Jeg håber, flittig brug af den kan modvirke de værste strækmærker, men det er naturligvis for tidligt at sige endnu. Cremen er rigtig lækker, trænger nemt ind, og holder min hud lækker og blød.

8 tanker om "Belly Butter"

  1. Ida Forfatter

   Det kan man, webshops ligger nok inde med det bedste udvalg. Bare søg på Burt’s bees. Lige belly butteren er lidt mere sjælden, men den kan købes via Helsams hjemmeside.

   Svar
 1. Mette S

  Tillykke med at du skal være mor. Uden tvivl det største i verdenen. Ender du med strækmærker, kan Bio oil anbefales. Bruger den med succes;-)

  Mange hilsner
  Mette

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Den har jeg også hørt rigtig meget godt om! Men jeg er ikke altid ret vild med at bruge olie, synes det kan være noget værre griseri. Trænger den nemt ind i huden?

   Svar
 2. Pernille

  Tillykke med babyen :)

  Blød og lækker hud er altid dejligt og kan sikkert også være med til at forhindre de værste strækmærker.
  Men der er nogen – selvfølgelig ikke dig – der er så disponeret for strækgener at der ikke er meget at gøre.

  Bellybutter lyder hyggeligt :)

  Svar
 3. Christina

  Ih hvor spændende med de tyve uger – så nærmer der sig jo en scanning. Vil I gerne have kønnet af vide? Jeg har brugt bio-oil på maven – den har haft god effekt, men det er jo ikke til at vide, om det er den der har gjort det!?

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Endnu en anbefaling af bio oil… Måske den skal afprøves. Ja, vi vil gerne kende kønnet, vi er meget nysgerrige :)

   Svar

Skriv en kommentar