Ally Capellino og en lille nyhed

midtimellem-blog-modeblog-ally-capellino-taske-bag-mommy-pusletaske-eames-rocker-1 midtimellem-blog-modeblog-ally-capellino-taske-bag-mommy-pusletaske-eames-rocker-2 midtimellem-blog-modeblog-ally-capellino-taske-bag-mommy-pusletaske-eames-rocker-3Der er en lille ting, jeg ikke har fået fortalt jer. En lille, men kæmpe stor ting. I min mave ligger en lille baby og spræller! Jeg har termin til januar og er dermed 17 uger henne. Vi kender endnu ikke kønnet, men får stillet vores nysgerrighed til en scanning i den nærmeste fremtid.

Med baby følger også et behov for en ny (pusle)taske. Jeg har længe sukket over Ally Capellinos seje tasker i vokset bomuld, men ladet mig afskrække af priserne. Med 40% til sommerens udsalg på webshoppen (som desværre lige er slut) lod jeg mig rive med, og klikkede hurtigt den seje Mommy taske hjem. Jeg er novice når det kommer til babyudstyr, men den virker praktisk med de mange små rum og lommer, nylon indvendigt og et tilhørende pusleunderlag. Den vil se mindst lige så godt ud over skulderen på Mads som på mig, og den er tilpas lækker til, at jeg drømmer om at overtage den til skoletaske bagefter.

Tak for jeres mange klik ind på vores boligsag, om det var med jeres hjælp, ved jeg ikke, men for et par uger siden gik handlen igennem på vores hus. Det er sjovt at tænke på, om det mon er en bloglæser som flytter ind d. 1. november :) Derfor går den vilde lejlighedsjagt nu efter det helt rette sted. Ønskerne og kravene er flere, end hvad der er muligt at opfylde, men jeg håber, at det snart falder på plads for os. Vi har noget godt i kikkerten, men jeg tør ikke jinxe det, før det er endeligt ;)

 

58 tanker om "Ally Capellino og en lille nyhed"

 1. et cetera

  Et varmt tillykke med den kommende familieforøgelse, Ida – det ér stort når to bliver tre og fuldstændigt umuligt på forhånd at forestille sig, hvor fantastisk det faktisk er … men det er nok meget godt, for så var der slet ikke plads til at koncentrere sig om vigtige anskaffelser som pusletaske (som iøvrigt ligner et virkeligt lækkert valg…)

  Svar
 2. Kristkn

  Stort og varmt tillykke med den lille der spræller i din mave. Hvor er det skønt og spændende!

  Svar
 3. Pernille

  Kære Ida. Jeg har fulgt din blog længe, men har vist ikke været så flittig med kommentarerne. Mange gange tillykke med den glædelige nyhed. Det er det største, smukkeste og mest fantastiske at være forældre. Held og lykke med det hele. Kh Pernille

  Svar
 4. Line

  Stort tillykke Ida, bliver ekstra glad hver gang det lykkes for os der skal kæmpe lidt mere for de to streger!

  Glæder mig til at være på blog/ IG barsel med dig. Vores lillebror kommer dog allerede til november:)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Faktisk kom det bag på os, hvor hurtigt det gik, da jeg først havde lagt min kost om. Så vi har faktisk haft brug for en periode med nyheden helt for os selv, så vi kunne vende os til tanken. Men vi er taknemmelige for at det gik så nemt.

   Svar
 5. Anne Kristine

  Ejjj jeg har læst med her så længe så længe nu og sikke en dejlig nyhed, husker dit indlæg for noget tid siden om jeres kamp! Hvor er det skønt for jer!
  Her venter vi også baby til januar og jeg er lidt over 16 uger henne. Det bliver sjovt at følge din baby-tid :-) kh Anne Kristine

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ej hvor skægt, så er vi næsten lige langt! Indlægget dengang var nu ikke rettet mod at blive gravid, i hvert fald kun på længere sigt. Men vi er meget lettede og taknemmelige over hvor let det gik på trods af min pco.

   Svar
 6. Lisa

  Nuuuuuh <3

  Rigtig mange gange tillykke med det hele.
  Jeg sender et stort kram og glæder mig til at give dig et i virkeligheden <3

  Svar
 7. Lou

  YAY! Det var da det dejligste indlæg at læse :) Stort tillykke og ihh hvor spændende altså!!! Havde for ikke så længe siden tænkt, at du nok var den næste her i blogland, der skulle bringe sådan en nyhed. Aner ikke hvordan jeg lige kom på den tanke. Men hurra hvor dejligt Malene :)

  /Lou

  Svar
  1. Lou

   Ihh hvor pinligt! Mente selvfølgelig IDA – so sorry :) Må have været lidt træt da jeg skrev den kommentar..

   /Lou

   Svar
   1. Ida Forfatter

    Jeg er rigtig glad for din kommentar, både fordi den er så sød, men også fordi den gav Malene og jeg et godt grin ;) TAK!

    Svar
 8. cinderellllla

  Hvor er det smukt og fint, at der ligger et lille væsen indeni dig og spræller. Det var dog det rareste indlæg i verden at læse.

  Uendeligt store lykke-ønsker sendes din vej!

  Svar
 9. Tilde

  hahaha jeg havde alle mulige ideer om hvad du sku bruge den taske til efter at ha set det paa insta og saa godt alle tillykkerne men taenkte du nok havde foedselsdag, ja ikke den skarpeste kniv i skuffen. Men for hulan hvor blev jeg overrasket og glad, stort tillykke!!

  Svar
 10. Ninna

  Det er SÅ dejligt for Jer Ida:-) Den baby får et fantastisk hjem hos Jer, hvor det så end bliver;-)
  Og dejligt at kunne sige tillykke her på bloggen nu;-)
  Stort kram <3

  Svar
 11. Maja B

  Sikke en dejlig nyhed, det bliver jo et nyt liv på mange måder lige pluslig…held og lykke med det hele…mon ikke vi er en eller to herinde som godt vil af med et godt råd eller to…;)
  Hej fra Maja B

  Svar
 12. Ann-Christine

  Hvor er det en dejlig nyhed! Stort tillykke til jer – det bliver godt nok spændende og dejligt med graviditet, baby og nyt hjem. En masse dejlige forandringer
  Igen, stort tillykke! Det er fantastisk

  Svar
 13. Rikke

  Wauw, hvor er den en fantastisk glædelig nyhed! Stort tillykke til jer :) også med salget af jeres hus. Jeg krydser fingre for at I finder den skønneste lejlighed til at danne rammen om jeres fremtidige liv.

  Kh.
  Rikke

  Svar
 14. sarah

  Stort tillykke – pas på for jeg kan afslører at det er ekstremt dyrt at blive mor med alle de lækre ting som de små ikke kan leve uden. Igen tillykke, hvor dejligt med ting der falder på plads – der er ikke en mere befriende følelse end det.

  Svar
 15. mille

  Kære Ida – det er bare SÅ stort og dejligt. Jeg glæder mig til at følge din babyhule/bule :) og til at se hvor I flytter hen. Et kæmpe stort tillykke <3 kh mille

  Svar
 16. Dyveke

  Mange gange tillykke! Jeg vil glæde mig til at følge med.
  Jeg er selv i uge 21 nu – og har knap nok fattet det endnu… Og det på trods af, at min mave allerede er kæmpe stor og jeg kommer til at gå ind i folk og ting med den ;) – gad vide hvornår hjernen kan følge med?!

  Og wauw hvor tjekket, at du allerede har købt pusletaske – her går jeg med overvejelser om en ny mor-taske (ja, kun til mig) og så et hjemmesyet pusleunderlag og en af mine gamle tasker til opbevaring af bleer, vådservietter og så videre… Det kan man da godt, ik? ;)

  Svar
 17. Emilie

  Kæmpe stort tillykke!
  Hvor bliver det spændende. Også med den kommende nye bolig. Mange store omvæltninger, må man sige.
  Tasken ser fed ud. Som du selv siger, så virker det praktisk med en masse små rum.

  Svar
 18. Anne

  Endnu en gang stort tillykke, Ida…:) Det er så stort..
  Og hvor lækkert med huset..! Spændende med jeres jagt. Tasken ser vildt lækker ud – godt udsalget er ovre ellers kunne jeg godt ha’ fundet på at shoppe én – bare fordi…:)

  Svar
 19. Ann

  Hvor er det bare fantastisk – stort tillykke! Jeg er selv lige blevet mor for knap 6 uger siden og det er bare det største :) Glæder mig til fortsat at følge bloggen og måske med lidt baby ‘on the side’? :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg tror helt sikkert, der kommer noget babytema indover bloggen :) Det optager mig selvfølgelig meget lige for tiden, og derfor er det helt naturligt, at det smitter af på bloggen. Men ihh, det er jo en helt ny verden som åbner sig for en!

   Svar
 20. Maria

  Kære Ida, sikke en fantastisk dejlig nyhed!!! kæmpe stort tillykke til jer. Hvor er det bare spændende, glæder mig til at følge med her på sidelinjen. Kram herfra

  Svar
 21. Linda Østergaard

  t u s i n d tillykke, sødeste ida. hvor er det lykkeligt, spændende og overvældende. jeg hepper sådan på, at alt kommer til at gå godt. både med lejlighedsjagten men allervigtigst med den lille baby i maven <3

  Svar
 22. Anne

  Kæmpe, kæmpe stort tillykke kære Ida. Hvor er det bare skønt for jer!! Ihh altså.
  Og som en i forvejen-mommy tror jeg bestemt du bliver glad for den taske der. Super, super fed!!!!!

  Svar
 23. Jette // Snullemor

  Kære Ida
  Hvor er det dog en dejlig nyhed, som jeg virkelig glæder mig over : )
  De bedste hilsner til dig og kæresten og den søde hund som nok bliver lidt jaloux til januar…
  : )

  Svar
 24. Nina

  Fantastisk nyhed – stort TILLYKKE .. Der findes intet mere fantastisk end at blive mor, det er så stort! Glæd dig <3

  Svar
 25. Ida / Fashionlab

  Jeg har simpelthen haft så travlt med ferier og eksamenslæsning og jeg er først lige kommet til bunds i min laaaaange bloglovin liste! Og hvor er det fantastisk at vende tilbage og opdage nyt liv, i bogstaveligste forstand :)
  Et kæmpe stort tillykke med det Ida, hvor bliver det spændende! Jeg glæder mig til at følge med fra sidelinjen; At se den voksende mave, at høre om det lille væsen og være med til at opleve den ændring bloggen måske vil gennemgå :)

  Svar
 26. Karen Marie Dehn

  Kære Ida, jeg er lidt sent ude, men derfor skal i da alligevel ha’ et kæmpe tillykke herfra, hvor er det bare fantastisk for jer! Held og lykke, både med maven og de andre store projekter :0) kh Karen Marie

  Svar

Skriv en kommentar