Afslørende indkøb

IMG_1663 IMG_1668 IMG_1677 IMG_1682Jeg har slet ikke fortalt jer, at vi allerede fik stillet vores nysgerrighed til en kønsscanning for et par uger siden. Alligevel ville vi gerne lige have md scanningen med også, for tænk nu hvis den første vurdering ikke viste sig at holde stik! Det gjorde den heldigvis, og billederne afslører vist ret klart, at det er en lille pige som ligger derinde :) Derfor har jeg også med god samvittighed shoppet lidt tøset tøj, både på sommerudsalg og brugt, og jeg har hygget mig helt enormt med det. Det er rart at kende kønnet i god tid, så vi har god tid til at få alt udstyret i orden, inden hun melder sin ankomst.

31 tanker om "Afslørende indkøb"

 1. Caja

  Hvor ser det hele fint ud! Og tillykke med, at I skal have en pige. Vi skal selv have en dreng, som skulle komme omkring 13. januar. :)
  Hvor er de gule bukser fra? :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Så er vi godt nok tæt på hinanden, tillykke til dig :) De karrygule bukser er fra Gro, de kan købes på Gros webshop.

   Svar
 2. Kristina

  Ej hvor dejligt en lille pige :) vi havde samme skindfutter til Isabella og samme bukser med uglerne fra soft Gallery – hun brugte dem så længe de holdte fantastisk godt.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Begge ugle ting er købt brugt, og det ser også ud til, at de har holdt sig rigtig fint. Glæder mig helt vildt til at tage dem i brug, synes de er så fine!

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg har termin d. 10. januar, så vi ligger meget tæt! Har været så spændt på, hvornår du vil offentliggøre det? Læste en kommentar hos Lou/Golden ghetto for nogle uger siden, hvor jeg ku’ regne det ud, men du har vist ikke selv skrevet om det på bloggen endnu?
   Også stort tillykke til dig, Emilie! Som i øvrigt er mit mellemnavn :)

   Svar
 3. Stine

  Ej hvor er det altså bare nogle fine ting, du har fået købt til hende. Jeg tror slet ikke, at jeg har fået sagt tillykke, så stort tillykke med det :) Hvor er det altså bare spændende!

  /Stine

  Svar
 4. Mette

  Fine køb, Ida :) Det er så hyggeligt at shoppe og gøre klar. Især med den første, hvor man har god ro til at gå og nusse med det ;) Jeg er i gang med at sortere, så må vi lige have fundet en dag, hvor du kan kigge det igennem ;)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Du er da en skat :) Det vil jeg glæde mig rigtig meget til. Og du kan måske se, at jeg har fundet en del inspiration inde hos dig i “cafeen” ;)

   Svar
 5. Katrine

  Også stort tillykke herfra. Jeg venter selv en bebs i start-februar, så jeg kommer helt klart til at følge med her hos dig. Jeg har faktisk fulgt dig i lang tid, men har vist aldrig fået kommenteret. Men nu skulle det være! Du kan måske huske mig fra min gamle Katrine Ny blog, som jeg dog lukkede ned for længe siden. Jeg blogger ikke selv længere, men er ivrig bruger af bloglovin og har bl.a. dig på min liste. Jeg må sige, at jeg er helt vild med dit indlæg om ventetøj, har faktisk været inde og tjekke det ud flere gange, fordi jeg synes stilen er super inspirerende. Er selv på jagt efter godt vinter-ventetøj. Mit første barn er født i juni, så det gamle ventetøj kan ikke rigtig bruges. Er ret hooked på cardiganen fra Libertine-Libertine, men den er desværre lidt over mit budget. Kan dog ikke få den ud af hovedet – har du selv købt den? Jeg håber, du vil vise lidt af dit ventetøj efterhånden som det kommer i brug. I like your style! ;)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg kan sagtens huske din blog! Det var en af de første, jeg fulgte, og den er savnet :) Tillykke med din graviditet!
   Tusind tak for de søde ord, hvor er det fedt, at du kan bruge indlægget! Jeg tror helt sikkert, der kommer mere gravi-mode, det er lidt en spændende udfordring. Jeg har faktisk selv klikket Libertine strikjakken hjem, den bliver jeg glad for, tror jeg. Hvis du bor i nærheden af butikken, kan du spare 10% med en app som hedder Flauntin, det hjælper lidt på prisen. Jeg har også købt parka coaten, den har rigtig god plads til en stor mave.

   Svar

Skriv en kommentar