København

IMG_0243 IMG_0248 IMG_0250 IMG_0251 IMG_0256 IMG_0261 IMG_0288Ferietempo, USA forberedelser og flyttetanker har vist overtaget bloggen, og her har været usædvanligt stille. Inden der er afgang på lørdag, har jeg dog et par indlæg i ærmet.
I sidste uge havde jeg en enkelt dag i København, hvor der blev tid til at besøge min gamle favorit, Mother, til frokost, udsalgsshoppe en lille smule, spise verdens bedste pebermynteis på Ismageriet og endelig set Tara Donovan udstillingen på Louisiana. Jeg er klar på meget mere storby de kommende uger.

6 tanker om "København"

 1. Maiken

  Ah, jeg får helt lyst til at slentre rundt i København og spise pizza på Mother, når jeg ser dine billeder. :)

  Det er også spændende planer med NY og boligsalg, som tager din tid. Rigtig god ferie!

  PS: Det er en pæn header du har fået lavet. Meget urbant.

  Svar
 2. et cetera

  Dejlige billeder fra Hovedstaden …. som jeg kender alt for lidt. det er helt sikkert en fejl, men jeg har altid foretrukket en tur til Amsterdam, London eller Berlin frem for København ;-)
  – og hav så en fantastisk tur til New York, Ida – glæder mig til “rejsedagbogen” derfra :-)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Alle de byer vil jeg nu også gerne besøge ;) Og ironisk nok kan det gøres for næsten de samme penge som et besøg i København, i hvert fald når man bor, hvor vi to bor.

   Svar

Skriv en kommentar