Dagens: Girly/sporty

Midtimellem-blog-modeblog-rayban-ganni-american-apparel-shorts-liebeskind-berlin-1 Midtimellem-blog-modeblog-rayban-ganni-american-apparel-shorts-liebeskind-berlin-2 Midtimellem-blog-modeblog-rayban-ganni-american-apparel-shorts-liebeskind-berlin-3 Midtimellem-blog-modeblog-rayban-ganni-american-apparel-shorts-liebeskind-berlin-4T-shirt Ganni Shorts American Apparel Ur Skagen Taske Liebeskind Berlin Solbriller Rayban

Selvom jeg har forsøgt at gemme sparepengene til USA, var jeg alligevel nødt til at lægge lidt penge i Ganni butikken, da de endelig satte min længe ønskede t-shirt ned. Jeg er helt vildt glad for den, jeg synes, den er fin og lidt piget, samtidig med at den viser lidt hud, uden at udstille, snarere antyde. Kvaliteten er lækker og tyk, men alligevel er den luftig at have på med alle de små huller. Og så er jeg ret vild med den fine runding bagpå, det er en god detalje. Den er rigtig fin til en nederdel eller jeans, men forleden havde jeg lyst at lege lidt med stilarterne og sætte den sammen med et par sporty shorts.

Idag er der afgang mod USA, og bloggen vil derfor blive ret stille de næste par uger. Mon ikke også I har travlt med at holde ferie og være ude i solen? Jeg har et par enkelte indlæg planlagt, men rigtig gang i den bliver der først, når jeg vender hjem med kameraet fuld af billeder. Ha’ en dejlig sommer og husk at spise masser af jordbær og is!

8 tanker om "Dagens: Girly/sporty"

 1. Katja Astrup

  Det ser ud som om den er piv lækker den top og du meget slank ud :0) Rigtig god tur, vi drager til Italien på lørdag til sol og shopping :0)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Hmm, gad vide hvad den besværlige måde er? Kan problemerne skyldes, at bloggen ligger hos wordpress?

   Svar

Skriv en kommentar