Til salg

Bloggen bliver lidt forsømt for tiden, for vi går og tumler med nogle ret store beslutninger ude bagved skærmen. Bla. har vi taget et kæmpe skridt og sat vores hus til salg, så både hoved og hænder har været optaget af overvejelser og klargøring. Egentlig har vi det rigtig skønt, hvor vi bor, men Mads har besluttet sig for at gå efter en uddannelse til ingeniør, og derfor har vi taget en beslutning om at satse på at downsize og forenkle vores liv lidt. Jeg kan mærke, at det er det helt rigtige for os i vores nye situation, og alligevel er der en masse følelser forbundet med at skille sig af med det hus som har dannet ramme om vores liv de sidste 4 1/2 år.

Jeg kan tydeligt huske første gang, jeg så huset. Der skulle flere ugers overtalelse til, før jeg ville med ud at kigge på det, for det var alt for nyt i forhold til, hvad jeg troede, jeg skulle have. Men så snart jeg kom ind af døren var jeg solgt til de lyse, enkle rum, den ugenerte have og ikke mindst udsigten til mark og skov. Og jeg har ikke fortrudt et øjeblik siden. Nu håber jeg bare, at der står en anden familie klar til at falde for alle de samme ting.

Hvis du selv er på udkig efter en villa i Aalborg, kender nogen som er, eller måske bare er blevet lidt nysgerrig, er vores hus til salg lige her.

14 tanker om "Til salg"

 1. Ann

  Sikke et fantastisk flot hus! Hvis jeg stod og skulle købe et hus nordpå (har en lejlighed der skal sælges først) :( så ville jeg slå til – håber at I får solgt det hurtigt.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak for de rosende ord :) Det er altid spændende at sætte til salg, men vi håber det bedste.

   Svar
 2. Mette

  Hvor er det spændende for jer Ida! Held og lykke med det hele, Vi tog selv et kæmpe spring i tilværelsen sidste år, da vi flyttede fra Svendborg (hvor vi har et hus til salg :-/) og 350 km. mod nord :-) Jeg krydser fingre for et hurtigt salg, og tak for et kik ind i de lækre rammer! Stod jeg lige og manglede (endnu) et hus, så slog jeg til prompte!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak Mette :) Ja, det er noget af et spring, I har taget! Håber snart I får solgt huset i Svendborg.

   Svar
 3. et cetera

  Jeg sidder her og bliver helt varm om hjertet, Ida … altså ikke over salget af Jeres dejlige hus, selvfølgelig – men over baggrunden for beslutningen. At ville og kunne støtte og bakke hinanden op … jamen, så er grundstenen for at skabe en tryg og dejlig hjemmebase der bare altid! (når det så er skrevet, ja så ville det da give et stik i hjertet på enhver, at sige farvel til sådan en dejlig plet …)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Åh, tak for din søde kommentar! Selvfølgelig er det et stort skridt, men hvis den drøm skal forfølges, skal det være nu, så der har ikke været meget tvivl i vores sind. Og det er nu heller ikke svært at finde lyspunkter ved udsigten til at bo inde i byen :)

   Svar
 4. Christina

  Held og lykke med salget. Da vi solgte vores første hus, kørte jeg grædende derfra den sidste gang.. Mon ikke I finder en køber i en ruf – fint ser det ud.

  Svar
 5. Michelle

  Sikke en beslutning Ida – og fedt! Det er så livsbekræftende, når man tager skæbnen i egen hånd og beslutter sig for et nyt liv. Og så er I jer to sammen om det. Held og lykke med det hele.

  Svar
 6. Marian

  Det er virkelig en superfornuftig beslutning – selvom jeg sagtens kan forstå at det er svært at flytte fra sådan et lækkert hus! Hvor har i bare indrettet det fantastisk…. Pøj pøj med salget!

  Svar
 7. Pia Sabine

  Det må virklelig også være hårdt, at skulle sælge ens hjem lige meget hvor længe man har boet der. Jeg tænker, at den dag vi skal have hus, hvis jeg nogensinde får min københavner-kæreste lokke med uden for byen ;), er det et HUSET, hvor vi skal være de næste mange år.
  Men hvor er det også fedt i bare kaster jer ud i det og udvikler jer.
  Glæder mig til at se hvad der sker fremover :D

  <3

  Pia Sabine

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Vi har bestemt været glade for vores hus. Men vores liv ændrer sig, og jeg er heldigvis ikke mere knyttet til det, end at der ikke er noget som er uerstatteligt.

   Svar

Skriv en kommentar