Svinkløv badehotel

Midtimellem-blog-madblog-svinkløv-badehotel-frokost-laks-blog-1 Midtimellem-blog-madblog-svinkløv-badehotel-frokost-laks-blog-2 Midtimellem-blog-madblog-svinkløv-badehotel-frokost-laks-blog-3 Midtimellem-blog-madblog-svinkløv-badehotel-frokost-laks-blog-6 Midtimellem-blog-madblog-svinkløv-badehotel-frokost-laks-blog-4 Midtimellem-blog-madblog-svinkløv-badehotel-frokost-laks-blog-5 Midtimellem-blog-madblog-svinkløv-badehotel-frokost-laks-blog-7I lørdags spiste vi den lækreste frokost på idylliske Svinkløv badehotel. Som selskab havde jeg Mads og hans farmor, som vi havde inviteret med som en fødselsdagsgave. Vi fik et dejligt vinduesbord med skøn udsigt, og blev betjent af nogle mægtig søde piger i yndige forklæder. Menuen bestod primært af fisk og skaldyr, hvilket er fint med mig, og helt i tråd med badehotel stemningen. Hver ret var velkomponeret og omhyggeligt tilberedt og anrettet, så vi var mere end tilfredse. For de tre frokostretter og drikkevarer kom vi af med 500 kr, hvilket må siges at være yderst rimeligt, kvaliteten, servicen og den generelle oplevelse taget i betragtning.
Alt på Svinkløv er gennemført pænt og nysseligt, og holdt meget tro mod stedets ånd og historie. Jeg kunne virkelig godt tænke mig en miniferie her engang, helst i et af værelserne uden eget bad og toilet men til gengæld med havudsigt. Jeg er sikker på, at det vil have en yderst beroligende effekt og fjerne alt stress, jag og mismodighed.

Fridagen imorgen kommer som sendt fra himlen, jeg har spist en djævelsk god portion mac’n’cheese, og om lidt kryber jeg sammen i sofaen for at se Into the wild og nyde, at jeg kan være længe oppe i aften.

27 tanker om "Svinkløv badehotel"

  1. Ida Forfatter

   Jeg kan også huske, du postede billeder derfra på insta for nogle uger siden. Så smukt!

   Svar
 1. Pia Sabine

  Aww, jeg elsker det! Hvor er det bare smukt og lækkert *hjerter i øjnene*.
  Kan så absolut forstå du godt kunne bruge en weekend der, jeg må straks undersøge stedet nærmere – tak for fiffet.

  <3
  Pia Sabine

  Svar
 2. Michelle

  Jeg har vejledning med min specialevejleder i morgen, men heldigvis først kl.11, og derefter har jeg fri, og den eneste grund til at jeg ikke er krøbet i seng nu er fordi jeg skal sende hende mine tekster. Lige nu drømmer jeg mig virkelig også til sådan et badehotel med havudsigt, gåture, badning i havet og god mad. Her ville min kæreste og jeg være nogle af de få gæster, og jeg forestiller mig, hvordan de andre gæster mon vil være. Især én af dem står klart i mit hovede: E af de andre gæster er en gammel dame på 90 med badehætte og badedragt, som tager sig en svømmetur i havet hver morgen, og som ellers liggerog læser og tager sig en lille lur i ny og næ.

  Svar
 3. Julie

  Hold op hvor ser det idyllisk ud, og lige sådan man tænker at et rigtigt badehotel skal se ud!

  Into the wild er en fantastisk film, som virkelig sætter nogle tanker igang om hvordan livet skal leves, syntes jeg :-)

  Kh

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Er det så nu, jeg skal gå til bekendelse og indrømme, at jeg faldt i søvn? Men ærgede mig over, at jeg gik glip af slutningen.

   Svar
 4. anette hansen

  Fuldstændig fantastisk sted – jeg elsker at komme der. Det er indbegrebet af hygge, afslapning, god mad og selvforkælelse. Glæder mig allerede til at skulle dertil igen igen næste forsommer. – hvis elles det lykkes at få værelse. Det gør det – man skal bare være ude i tide :-)
  – Anette

  Svar
 5. Kamilla

  Vidunderligt sted. Jeg er opvokset i nærheden om kommet der hele livet. Min søster og svoger holdte det mest vidunderlige bryllup der i september 2009. En helt magisk aften. Aller der endnu ikke har været der = afsted! :)

  Svar
 6. Camilla * FashionBlob

  Wow, det ser virkelig lækkert ud! Og ja, det er en rigtig fornuftig pris for 3 retter og drikkelse. Det er helt sikkeret et sted jeg godt kunne overveje at tage hen på weekend :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg ønsker mig også en overnatning deroppe, tror det er en oplevelse udover det sædvanlige.

   Svar
 7. Mette

  Smukke billeder Ida, du har fanget stemningen deroppe lige på kornet. Jeg får også lyst til en miniferie med havudsigt.

  Svar

Skriv en kommentar