Sommerfest

IMG_0162 IMG_0164 IMG_0167 IMG_0172 IMG_0182 IMG_0185 IMG_0191 IMG_0208 IMG_0210Av, der har godt nok været stille herinde. Det skyldes mest af alt, at vi har måtte undvære internet det meste af ugen, men også at jeg har haft en travl uge. Idag holder jeg fri, for lige om lidt kører vi mod Århus og Northside festival. I aften skal jeg stå i regnen og små danse til både Phoenix og The Knife.

Sidste lørdag var jeg til en skøn sommerfest hos Mille, sammen med nogle af mine yndlings damer; Tenna, Malene, Lisbeth, Julia, og Ninna. Temaet var kinesisk, og Mille er gennemført som få. Vi havde den dejligste aften med fællesspisning af store fade, lange snakke og den traditionsrige pakkeleg.

8 tanker om "Sommerfest"

 1. Rikke

  Du tager bare altid sådan nogle smukke billeder, der beskriver stemningen så vidunderligt godt. Hvor ser det dog bare hyggeligt ud; noget nær den perfekte sommeraften.

  Svar
 2. mille

  Wow så mange smukke smil du har fanget i din linse, der gennemgik jeg lige aftenen igen, fine billeder Ida, håber vi snart ses igen! ;)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det havde jeg slet ikke lagt mærke til, men du har helt ret, sikke nogle skønne, glade smil! Det var også en god aften :)

   Svar

Skriv en kommentar