Dagens: Same old dress

Midtimellem-blog-modeblog-cos-libertine-libertine-2nd-day-statement-necklace-liebeskind-berlin-esther-ray-ban-aviators-1 Midtimellem-blog-modeblog-cos-libertine-libertine-2nd-day-statement-necklace-liebeskind-berlin-esther-ray-ban-aviators-2Kjole Cos Halskæde 2nd day Shopper Libertine-Libertine Solbriller Ray Ban Sandaler Billi Bi

Billeder fra en rar aften i sidste uge, hvor vi nød det gode vejr med gåtur på Nørresundby havnefront og milkshake fra Paradis. Denne uge er heldigvis knap så hektisk som de foregående, og endda med en indlagt fridag onsdag, win! Der bliver også tid til et frisørbesøg, much needed. Jeg har billeder klar til et par indlæg, så nu mangler jeg bare at finde tiden til at skrive dem hurtigst muligt. Rigtig god mandag!

14 tanker om "Dagens: Same old dress"

 1. Michelle

  Åh, den kjole der er bare så fin og flot. Jeg trevler Trendsales tyndt for at finde den, men stadig uden held. COS burde gensælge deres klassikere, som jeg virkelig synes denne kjole er.

  Og hvor er dubare fin og rock-bohemet :)

  Svar
 2. Jannie Dremstrup

  Hvor er du bare flot Ida.. Ville ønske jeg havde sådan en kjole, den ville være så flot til min nevøs barnedåb her midt i juni :)

  Svar

Skriv en kommentar