Dagens: Happy camper

midtimellem-blog-modeblog-braided-updo-french-braid-fransk-fletning-5preview-liebeskind-berlin-esther-h&m-new-icons-læderjakke-leather-jacket-1 midtimellem-blog-modeblog-braided-updo-french-braid-fransk-fletning-5preview-liebeskind-berlin-esther-h&m-new-icons-læderjakke-leather-jacket-2Så glad så jeg ud i mandags, hvor jeg luftede min nye sweatshirt, som jeg havde købt dagen forinden til modebørs i Nordkraft. Den er fra 5preview, og egentlig blev jeg tiltrukket af det fine eiffeltårn (rejseikon no. 1 i min bog!), men ved nærmere eftersyn gemte der sig egentlig også et fjernsynstårn fra højt elskede Berlin. Win! Mere skulle der egentlig ikke til for at gøre mig i overodentligt godt humør.
Opskriften på det gode humør er nogenlunde den samme til i aften, hvor jeg er inviteret til kinesisk havefest hos Mille sammen med nogle søde (blog)damer. Jeg skal have mit andet modebørs køb på, en habitjakke, og håret bliver vist også sat op i noget fletteværk. Rigtig god lørdag aften!

6 tanker om "Dagens: Happy camper"

 1. Rikke

  Du ser skøn ud – og den frisure er simpelthen så fin. Jeg ville ønske, mine flettefærdigheder duede til den slags – men ak!

  Svar
 2. Mette

  Rigtig lækker stil. Den kopiere jeg:) Er enig med Rikke. Bag fra er det hår simpelthen for fedt. Super sejt.

  Hilsen Mette

  Svar

Skriv en kommentar