træskål

IMG_9378 IMG_9389En anden ting, jeg fik foræret af min mormor, er en gigantisk skål i wenge træ. Jeg er vild med træets mørke farve og den overdimensionerede størrelse, som fylder godt i landskabet, selv på vores vældig lange spisebord. Den har lækre, organiske former og lavet af en med håndværket i orden. Jeg har indtil videre prøvet at afbalancere den med min største lysestage, og et lille sort glas for at holde den monokrome farveholdning.

 

7 tanker om "træskål"

 1. Maiken

  Den ligner fuldstændig den teak skål jeg købte på sæsonens bagagerumsloppemarked for et par uger siden, så jeg synes selvklart at din mormor-skål er super fin. :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak. Men det er netop ikke teak træ. Wenge har en dyb, næsten sort glød, slet ikke rødlig som teak. Jeg kan nemlig godt have det lidt svært med de røde træsorter.

   Svar

Skriv en kommentar