Hverdagslykke: Birthday edition

midtimellem-blog-modeblog-tiramisu-opskrift-meyer-skagen-ur-sort-grace-coddington-2midtimellem-blog-modeblog-tiramisu-opskrift-meyer-skagen-ur-sort-grace-coddington-3

Yndlings dessert i små sylteglas. Jeg brugte Meyers opskrift på tiramisu fra Almanak, og den var lige i øjet. Lige siden mit første besøg på Aunt Benny har jeg været vild med at servere i sylteglas, og fødselsdagen var ingen undtagelse.
midtimellem-blog-modeblog-tiramisu-opskrift-meyer-skagen-ur-sort-grace-coddington-1

Mormors gamle kande kom til ære og værdighed som vinkaraffel.midtimellem-blog-modeblog-tiramisu-opskrift-meyer-skagen-ur-sort-grace-coddington-4midtimellem-blog-modeblog-tiramisu-opskrift-meyer-skagen-ur-sort-grace-coddington-5Og ikke mindst fine gaver, dette er blot nogle af dem. Fint ur og gode læseoplevelser i form af Grace Coddingtons erindringer.

 

 

17 tanker om "Hverdagslykke: Birthday edition"

 1. Lou

  Åhh Tiramisu – elsker det! Og hvor ser det fantastisk fint ud i glas.. Jeg har også Aunt Benny på “to visit” listen til min næste berliner tur :)

  /Lou

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Aunt Benny kan også varmt anbefales! Alting smager godt og jeg får lyst til at flytte ind, så pænt er det.

   Svar
 2. Rikke

  Tillykke med fødselsdagen. Jeg håber, det var en fantastisk dag. Det ser i hvert fald sådan ud. Skønne, skønne lykkebilleder.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det er først for nyligt blevet en favorit hos mig, tænk alt det tiramisu, jeg er gået glip af…!

   Svar
 3. Pernille

  Det ser da også bare vildt delikat ud i de små glas… nu bliver jeg nødt til at gå på jagt efter nogen der ligner, og lave portionsanrettet dessert :)

  Svar

Skriv en kommentar