Gensyn med New York

midtimellem-blog-new-york-guide-modeblog-1 midtimellem-blog-new-york-guide-modeblog-2 midtimellem-blog-new-york-guide-modeblog-3 midtimellem-blog-new-york-guide-modeblog-4 midtimellem-blog-new-york-guide-modeblog-6Om blot seks uger er jeg på vej mod New York, til et gensyn med storbyen over dem alle. Jeg kan slet ikke vente, og har en ønskeliste med oplevelser, cafeer og restauranter så lang som et ondt år. Derudover har jeg de sidste mange måneder forsøgt at spare op, så jeg har et habilt shoppebudget at forlyste mig med blandt alle de amerikanske favoritter.
Når udlængslen bliver for slem kigger jeg hos Linda og Sandra, som begge på fineste vis har fanget den helt særlige New York vibe. Jeg håber, at mit kamera og jeg kommer hjem med lige så mange gode snapshots.

10 tanker om "Gensyn med New York"

  1. Ida Forfatter

   Vi har 5 fulde dage i New York, derefter flyver vi til Californien. Ialt er vi afsted 16 dage.

   Svar
 1. Rikke

  New York, New York!
  Jeg har kun været der to gange, og er allerede besat af længsel efter den by. Jeg ved ikke helt, hvad det er – den har bare en underfundig tone af hjemlighed og en fantastisk atmosfære. Generelt betragter jeg ikke mig selv som storbysmenneske, men New York kravlede fuldstændig under huden på mig. Og jeg vil så gerne afsted igen. Snart.
  De seks uger skal nok flyve forbi – og så står du pludselig dér, midt i den vrimlende, hektiske vidunderby. Jeg forstår udmærket din glæde!

  Svar
 2. Guapizimo

  En af mine største drømme er helt klart at besøge NY, når det en dag lykkes vil jeg nok ende med at fælle en lille tåre af glæde og gå rundt med glade sommerfugle i maven i al den tid jeg er derovre. Glæder mig til at se dine forhåbentligt mange billeder :)

  Fedt med linket til Sandra i øvrigt, hende kendte jeg ikke og hun tager lige den slags billeder jeg godt kan lide at sidde og kigge på.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja, hun har en fantastisk blog! Ikke mindst hvis man også er lidt forfalden til Berlin :)
   Det er også overvældende at besøge New York, for det er på samme tid både vældig bekendt og alligevel nyt, berusende og overvældende. Afsted med dig :)

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Uhh, det vil jeg glæde mig til Linda! Det nærmer sig jo pludseligt, og jeg kan slet ikke vente :)

   Svar
 3. Pernille

  Uhh jeg skal også til New York i år. Vil I åbne lidt op for jeres besøgsmål? Min liste er nemlig ikke så lang ud over alle de store seværdigheder, som man jo skal se første gang man er der.

  Vh Pernille

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg kan helt sikkert ikke lade være med at blogge om vores tur ;) Vi har ikke så meget sightseeing på programmet denne gang, men jeg vil med Roosevelt svævebanen, en tur over Brooklyn Bridge i mørke, bruge lidt mere tid i Central Park, og så skal jeg i High Line Park.

   Svar

Skriv en kommentar