Dagens: Konfirmation

midtimellem-blog-modeblog-mode-livsstilsblog-yvonne-kone-binocular-bag-moss-cph-wilma-skirt-nederdel-h&m-new-icons-læderjakke-leather-gardenia-georg-jensen-charmsarmbånd-line-jo-1IMG_9615midtimellem-blog-modeblog-mode-livsstilsblog-yvonne-kone-binocular-bag-moss-cph-wilma-skirt-nederdel-h&m-new-icons-læderjakke-leather-gardenia-georg-jensen-charmsarmbånd-line-jo-2midtimellem-blog-modeblog-mode-livsstilsblog-yvonne-kone-binocular-bag-moss-cph-wilma-skirt-nederdel-h&m-new-icons-læderjakke-leather-gardenia-georg-jensen-charmsarmbånd-line-jo-4Jakke H&M new icons T-shirt Gina Tricot Nederdel Moss Copenhagen Taske Yvonne Koné Øreringe Line&Jo

Billederne er fra igår, hvor jeg var til konfirmation i zoologisk have. Lang nederdel, t-shirt og kæmpe knold var hovedelementerne, dejligt nemt og behageligt en lang dag, hvor man skulle sidde ned i mange timer. Nederdelen er det eneste, jeg nåede at shoppe, da jeg var i Århus til spot festival sidste weekend, den er fra Moss cph og i min favorit jersey/uld blanding. Den kommer i brug igen idag, hvor Malene har inviteret til forsinket fødselsdag, og jeg har hørt rygter om både kage og osetur til Århus. Jeg klager ikke over noget af det :)

10 tanker om "Dagens: Konfirmation"

 1. Stine

  Du ser skøn ud – det er et virkelig lækkert outfit og som du selv siger, helt perfekt til en lang dag :)

  /Stine

  Svar
 2. et cetera

  Lækkert outfit og lækkert hår – lækker kvinde i det hele taget. Jeg beundrer virkelig din evne til at tage dig fantastisk ud – uden at det ser ud som om du har prøvet “for hårdt”, Ida :-)

  Svar
 3. Mette

  Flot som altid, Ida :) Hvis du så en lille pige med parka, glimmer sneakers og hvide Ray Bans med blomster deroppe, var det Carla som var på pigetur med en veninde ;)

  Svar

Skriv en kommentar