Dagens: Grey paisley

IMG_9581 IMG_9569Jakke Marapytta T-shirt Gina Tricot Bukser Vila Taske Liebeskind Berlin Solbriller Ray Ban Halskæde 2nd day

Den sidste dag med solskinsvejr blev fejret med grilmad, sommerbukser, løbetræning og årets første tur i mascotten. Mere af det, tak! Især må det gode vejr gerne vende tilbage inden søndag, hvor jeg sælger ud af mine pakkenelliker på bagagerumsmarkedet i Skalborg.
Bukserne er nye og er den hidtidige kulmination på min jagt efter sommerbukser. Disse var tilpas smalle i benene og i gigant paisley mønster, en trend som Ninna spår en stor fremtid, og så må man jo hellere lytte til fagkundskaben ;) Modellen hedder Mardi og findes lige her og også ude i de fysiske butikker.

16 tanker om "Dagens: Grey paisley"

  1. Ida Forfatter

   Lidt tøj, sko osv. og en helt masse tingel tangel til hjemmet. Noget af det er loppefund, andet nyere design, som jeg ikke får brugt. Sådan en god blanding, tror jeg ;)

   Svar
 1. Ninna

  Ej Ida, det var ellers noget af et kompliment:-) Tusind tak for det!
  Du ser bragende godt ud, som altid!! Lækre bukser med lækker jakke til!

  Svar
 2. Ane kathrine

  Har fulgt din blog i et par måneder og hvor er din stil bare vildt inspirerende….. Har netop købt nogle bukser som minder om dine og aner ikke hvad de skal sættes sammen med…send gerne flere forslag.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak for de søde ord. Jeg synes faktisk også, den slags bukser er svære at style, især fordi det for guds skyld ikke må komme til at ligne pyjamasbukser! Mit bedste bud er nogle lidt fine sko, accessories/smykker og gerne noget med en lidt strammere/stærkere silhouet, som fx. jakken. Det giver alt sammen et godt modspil, synes jeg.

   Svar
 3. Maria

  Hej Ida. Var forbi din stand på loppemarked idag – og kan ikke få den lækre silkejakke du havde til salg, ud af hovedet… fik du solgt den?

  Svar
    1. Ida Forfatter

     Desværre, den blev også solgt. Der er ikke noget værre end at fortryde køb, man ikke fik gjort ;)

     Svar

Skriv en kommentar