Dagens: Første dag i shorts

midtimellem-blog-modeblog-shorts-blondeshorts-liebeskind-berlin-esther-maria-black-5-stud-necklace-skagen-ur-sort-6.10-ring-ray-ban-aviator-4 midtimellem-blog-modeblog-shorts-blondeshorts-liebeskind-berlin-esther-maria-black-5-stud-necklace-skagen-ur-sort-6.10-ring-ray-ban-aviator-2 midtimellem-blog-modeblog-shorts-blondeshorts-liebeskind-berlin-esther-maria-black-5-stud-necklace-skagen-ur-sort-6.10-ring-ray-ban-aviator-3 midtimellem-blog-modeblog-shorts-blondeshorts-liebeskind-berlin-esther-maria-black-5-stud-necklace-skagen-ur-sort-6.10-ring-ray-ban-aviator-5 midtimellem-blog-modeblog-shorts-blondeshorts-liebeskind-berlin-esther-maria-black-5-stud-necklace-skagen-ur-sort-6.10-ring-ray-ban-aviator-6Jakke Marapytta Shorts H&M (old) T-shirt Gina Tricot Taske Liebeskind Berlin Halskæde Maria Black Ur Skagen Solbriller Ray Ban

Billeder fra lørdag aften, hvor temperaturen lå på den behagelige side af 25 grader, og vi fejrede den første sommerdag med aftensmad på havnen, bare ben og jordbær/koldskålsis fra Paradis. Jeg venter bare på at se danske jordbær i butikkerne, så skal jeg helt sikkert lave en portion af min is fra sidste år. Billederne står desværre lidt i kontrast til pinsedagenes vejr, og jeg har da også straks reddet mig en grim forkølelse, som jeg nu gør alt tænkeligt for at slippe af med igen. Mere sommervarme og sol, pretty please?

11 tanker om "Dagens: Første dag i shorts"

 1. Tine

  Du ser smækker lækker ud i de shorts! Ville ønske mine ben var lidt pænere. Men desværre har jeg et eller andet mod mine knæ.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak – jeg er såmænd ikke specielt glad for mine ben, men elsker at gå i shorts, så det lader jeg ikke stoppe mig ;)

   Svar
 2. Michelle

  Hvor har du dig nogle lækre stænger. Jeg er slet ikke klar til at flashe mine ben endnu…
  Forresten så er der to dåser tørshampoo til dig :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det er vist mest ud fra en overbevisning om, at de aldrig får farve, hvis de ikke kommer frem i lyset ;)
   Ej hvor er det godt med tørshampoo, 1000 tak!

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg skal se, om jeg kan få lavet et boligindlæg. Det er jo ellers mest, når der sker noget nyt, og lige nu sker der ikke så meget på den front ;)

   Svar

Skriv en kommentar