Dagens: Birthday girl

IMG_9748 IMG_9715 IMG_9754 IMG_9790Jeg havde den dejligste fødselsdag torsdag med besøg af vores familier, nogle af mine livretter (tiramisu og pulled pork) og dejlige gaver. Som sædvanlig fik vi travlt med at gøre alting klar i sidste øjeblik, så jeg endte med nogle af mine sikre favoritter, sømandsstriber, nederdel og stor knold. Blusen er dejlig fjollet med sin store, plisserede krave, og jeg drømmer om at style den med den skater lædernederdel, jeg har kig på. Hvis du også drømmer om skøre kraver, findes den stadig med korte ærmer lige her. Om lidt går det løs igen, når veninderne kommer til brunch, og så er den fødselsdag vist også blevet fejret nok ;)

25 tanker om "Dagens: Birthday girl"

 1. et cetera

  -og magnolia på spring som baggrundsbillede :-) … vi majbørn er altså heldige med alt hvad der springer ud netop nu :-) Hjertelig tillykke, Ida!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det var dejligt nemt, for det passede sig selv hele dagen, mens vi var på arbejde. Perfekt gæstemad til en hverdag.

   Svar
 2. mille

  Pift du ser godt ud Ida, er vild med trøjen og dit fine hår, one beautiful birthdaygirl – go dag med veninderne ;)

  Svar
 3. Lou

  Et forsinket tillykke med fødselsdagen :)
  Du ser virkelig godt ud – vild med kraven og striberne og håret er bare super fint!

  /Lou

  Svar
 4. Anita

  Stort tillykke med fødselsdagen, hvor er den flot din knold – ville ønske jeg havde sådan et langt og tykt hår :)

  Svar
 5. Mette

  Tillykke med fødselsdagen! Hvor er du fin, Ida. Næsten helt porcelænsdukkeagtig med den store knold, kraven og striberne :)

  Svar
 6. Christina

  Stort tillykke med fødselsdagen i sidste uge. Jeg nåede aldrig at skrive på facebook, insta eller andet, men jeg håber du havde en fantastisk dag. Menuen lyder i hvert fald god

  Svar
 7. Michelle

  Et forsinket tillykke med fødselsdagen, Ida! Og hvor ser du skøn ud, med kæmpe valk (er meget misundelig på dit lange hår) og “klovnekrave” (klovn på den gode måde forstås….)

  Svar
 8. Pingback: Nye køb 25.07.13 | FashionistaSistas

Skriv en kommentar