Dagens: Before sunset

IMG_9918 IMG_9934 IMG_9948 IMG_9965 IMG_9924Mens vi venter på det rigtige sommervejr, er jeg godt tilfreds med sådan nogle halv lune dage. Igår kunne jeg således lufte hund i ovenstående antræk, med bare fødder i sandalerne for første gang. Jeg har en svaghed for sandaler med en masse remme tittende frem under et par smalle bukseben, faktisk synes jeg næsten bedre om sådan en styling af dem end bare ben. Disse har jeg fået af Bianco, modellen hedder Halime, og udemærker sig ved at være i læder, have en god gummisål, og metallic detaljer på remmene. Kombinationen af matte og skinnende remme er ret fed, synes jeg.
Nu skal jeg i køkkenet, for jeg har inviteret Malene til pizza night, og jeg mangler stadig at gøre det sidste klar, inden jeg er klar til inferno af hunde, snak og generelt gang i hytten.

21 tanker om "Dagens: Before sunset"

 1. Sara

  Er helt enig med dig mht. sandaler og smalle jeans.
  Har ikke fulgt din blog i så lang tid, men synes virkelig, at du har en virkelig fed stil!

  Svar
 2. Mette

  Som sædvanlig ser du bare lækker ud Ida! Jeg er også helt helt enig med dig i, at sandaler og smalle jeans er et godt match! Faktisk kan jeg nok bedst li’, når der ikke er for varmt, så man stadig kan have lidt tøj på.. Ha´en rigtig dejlig aften med Malene.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Enig! Sådan en 15-20 grader er perfekt, så kan man stadig dyrke lidt lag på lag. Når der er brandvarmt bliver min påklædning i hvert fald ret kedelig…

   Svar
 3. Trine

  Virkelig lækker sandaler :)
  Passer godt til din jeans
  – Så mangler vi bare vejret her hos mig, så jeg også kan begynde med sandalerne.

  Svar

Skriv en kommentar