Dagens: At the beach

midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-new-icons-leather-jacket-læderjakke-coated-jeans-malene-birger-scarf-tørklæde-liebeskind-berlin-esther-ray-ban-wayfarer-1 midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-new-icons-leather-jacket-læderjakke-coated-jeans-malene-birger-scarf-tørklæde-liebeskind-berlin-esther-ray-ban-wayfarer-2 midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-new-icons-leather-jacket-læderjakke-coated-jeans-malene-birger-scarf-tørklæde-liebeskind-berlin-esther-ray-ban-wayfarer-3 midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-new-icons-leather-jacket-læderjakke-coated-jeans-malene-birger-scarf-tørklæde-liebeskind-berlin-esther-ray-ban-wayfarer-4 midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-new-icons-leather-jacket-læderjakke-coated-jeans-malene-birger-scarf-tørklæde-liebeskind-berlin-esther-ray-ban-wayfarer-5

Solbriller Ray Ban Tørklæde Malene Birger Læderjakke H&M new icons T-shirt Gina Tricot Coatede jeans H&M Taske Liebeskind Berlin

Søndag nåede vi lige at klemme en tur til stranden ind i programmet, inden vi satte kurs mod Aalborg. Iført praktiske vandresko som af æstetiske årsager er klippet fra ;) Det holdt ellers hårdt med at få taget billeder, for min lillebror/webmaster morede sig med at kaste sten tværs igennem billedet (kan I se en af dem på det næst sidste billede?) med ukontrollerede grin til følge. Møgunge!

Hverdagen er i den grad sat ind ovenpå lockouten, og jeg synes, jeg løber rigtig hurtigt for både at forsøge at indhente det forsømte, samt begynde planlægningen af næste skoleår. I weekenden må   alt det dog passe sig selv, når jeg drager til Spot festival, direkte fra arbejde fredag. Jeg har overhovedet ikke nået at få sat mig ind i, hvilke koncerter der lyder spændende, men satser alligevel på en dejlig weekend med musik, fadøl og godt selskab i en af yndlings byerne. Skal I på Spot? Hvilke koncerter må jeg ikke gå glip af?

6 tanker om "Dagens: At the beach"

 1. Mette

  Jeg gentager mig selv i en uendelighed, men hvor er du altså pæn Ida! Tørklædet er superflot, men jeg har haft lidt svært ved at finde det i andre farver end grøn, hvor mon du har fundet dit?

  Svar
 2. Ida / Fashionlab

  Sikke dejlige omgivelser – Hvem der bare havde adgang til den location, hver gang der skal tages outfit bileder ;)
  Og outfittet er super lækkert – Enkelt og casual!
  Det lyder som en dejlig weekend du går i møde! God fornøjelse!

  Svar

Skriv en kommentar