Today

midtimellem-blog-hveder-meyer-bededagJeg er taget ned i sommerhuset på Falster for at holde fødselsdag for min søde mormor. 90 år, og sej som bare pokker! Dagen har budt på de sidste hveder til morgenmad, løbetur i skoven, indkøb og tilberedning af dessert+kage til fødselsdagen imorgen. Lige fra det sunde til det absolut usunde, men så er der ligesom balance i regnskabet.
Imorgen skal fødselsdagen holdes, og forhåbentlig kan jeg lokke Mads til at tage et par billeder af mig i mit festtøj. Det afhænger nok mest af, hvor sent jeg er på den, ahem… Øver mig virkelig på at blive bedre til time management.

6 tanker om "Today"

 1. Jette/Snullemor

  Tillykke med din mormor : )
  Jeg har selv en farmor på 94… en temmelig frisk en af slagsen – dejligt! : ) Hun kom på plejehjem for mindre end et år siden, fordi hun var dehydreret og dermed konfus.. Nu er der nogen der sørger for at hun drikker nok, og så er hun faktisk temmelig frisk igen!! Hun siger ‘De synes jeg er sådan en sød lille en, det er nok fordi jeg er den ældste her’ ; )
  Nå, jeg ville bare ønske dejlig fødselsdag i morgen : )

  Svar
 2. Jette//Snullemor

  Hvad sker der?
  Kommentaren herover skrev jeg, men den blev udgivet i en andens navn… da jeg havde sendt så jeg at alle felter var forududfyldt med Mettes navn, mail og blogadresse, hvordan kan det dog ske???
  :-O

  Svar

Skriv en kommentar