Spring / summer wardrobe

midtimellem-blog-modeblog-bianco-støvler-frynser-ganni-maison-scotch-shortsStøvler: Bianco T-shirt: Ganni Shorts: Maison Scotch

midtimellem-blog-modeblog-iro-jakke-morgan-solbriller-adelie-kokoon-silke-tshirt

Silke t-shirt: Kokoon Jakke: Iro Solbriller: A.J. Morgan

silkeshorts:asossandaler:talexanderwangSweatshirt: T by Alexander Wang Sandaler: Asos Silke shorts: Weekday

Vidste I, at Bianco lige nu søger deltagere til deres fashion army? Det er en sej hybrid mellem en kundeklub og et testpanel, og man kan ansøge lige her. Nå, men egentlig skulle jeg bare sætte mig lidt ind i sagerne, så kom jeg til at sukke over de fine støvler med frynser, og pludselig gik det meste af aftenen med at suse nettet rundt efter ønsker til min forårs og sommergarderobe. Oh well, det er vel ikke det værste, der kunne ske. Min sommer bliver en blandet landhandel; afslapning i sommerhuset på Falster, storbyferie i New York og en tur til sunny California. Det kræver, at jeg bruger sparepengene fornuftigt, hvis jeg skal være ordentligt klædt på i de forskellige klimaer og situationer. Ovenstående skal helt sikkert fungere som min rettesnor, og jeg vil håbe, at jeg får råd til at lægge noget af det i min virtuelle indkøbskurv.

Jeg er ret pjattet med frynser lige for tiden, og vil mægtig gerne bruge western støvlerne til at afprøve tendensen med bare ben i ankelstøvler. T-shirten fra Ganni er sej og enkel med det perforerede stof og knækkede farve, men måske ikke det mest langsigtede køb. Jeg er hooked på etniske mønstre, og de må meget gerne sidde på shortsne fra Maison Scotch. Sommer er altid lig med masser af jersey, men jeg drømmer om at iklæde mig kølig silke i stedet, som t-shirten fra Kokoon eller de sorte shorts fra Weekday. Jeg skal snart sy endnu en quiltet jakke, og den må meget gerne minde om IROs seje (og dyre!) jakke. Solbrillerne fra A.J. Morgan er et forfriskende pust som suplement til mine klassiske Ray Bans. Jeg er storforbruger af sweatshirts og drømmer om at investere i nogen i en rigtig god kvalitet. Den mosgrønne fra Alexander Wang skal jeg helt sikkert lede efter i USA. Etniske mønstre kan også pynte på solbrune fødder, og jeg er ret vild med Asos’ sort/hvide lædersandal.

Sponsoreret indlæg

7 tanker om "Spring / summer wardrobe"

 1. linda

  jeg deler gerne min new york-guide med dig. jeg tænker bare, at jeg lige opdaterer den, nu når vi snart skal derover, og så får du den derefter :) jeg tror nemlig, vi synes om mange af de samme ting og steder. rent tøjmæssigt er vi også enige – virkelig pæne sager!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det vil jeg glæde mig til Linda! Ved i hvert fald, at jeg skal besøge Schiller’s. Har været helt solgt i det sted, siden du viste billeder sidste forår.

   Svar
 2. Ida / Fashionlab

  Jeg ELSKER lister og planlægning når det kommer til indkøb af tøj, sko, tasker og den slags! Jeg er simpelthen så glad for at ha lagt en plan for, hvad jeg må købe i 2013 – Lige nu synes jeg den er svær at holde, men det ser jeg som et tegn på at det er ekstra godt, at have en liste at rette sig efter ;)

  Det lyder som om, at du går en sommerferie der kræver planlægning i møde, både mht. tøj og økonomi! Jeg skal selv til Asien i en måned, og det tager hårdt på min SU og manglende løn (den kommer ligesom ikke når man intet job har :P), hvorfor det også kræver lidt overvejelser og planlægning fra min side :) Så tak for inspiration!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Selv tak, Ida! Jeg øver mig stadig i at blive god til planlægning og ikke mindst at holde mig til den ;) Asien lyder godt nok dejligt!

   Svar

Skriv en kommentar