Me and my doggy

IMG_8568 IMG_8583Egentlig prøvede vi på at tage billeder til “dagens”, men minihærgeren var så pjokket og kælen, at han stjal alt opmærksomheden. Jeg elsker at få ham hjem fra trimning, for det er hver gang en helt ny hund som dukker frem under den tykke pels. Fuld af krudt, let på tå, og pludselig aldeles uvidende om sin fremskredne alder. Mit hundeelskerhjerte er lige ved at boble over!

Dagen idag står for en gangs skyld ikke på demonstration, men i stedet en happening ude ved skolen. Jeg håber, rigtig mange af eleverne har taget imod vores invitation, både for at bakke op om initiativet, men også fordi de er voldsomt savnede af os lærere. Lørdag aften har jeg set frem til længe, for jeg skal til forsinket påskefrokost hos Tenna i selskab med en masse andre søde damer.

9 tanker om "Me and my doggy"

 1. Miriam

  Nuij, hvor er han en lille charmetrold! Hvem der bare boede et sted, hvor man måtte have hund! På den anden side ville det nok gøre mig temmelig upopulær hos katten! ;)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja, han er ret sød, hvis jeg selv skal sige det ;)
   Han fylder 10 år til sommer, så han er ved at være en ældre herre, men det kan man heldigvis ikke mærke på ham.

   Svar
 2. Michelle

  Nu er jeg jo et kattemenneske, men jeg kan nu godt se, at han er meget sød ;) Kunne læse mig til at han er 10 år. Hvor længe har du haft ham?

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Vi har haft ham i 6 år, så vi overtog ham som en voksen hund. Det var den løsning, som passede til os, men næste gang skal jeg helt sikkert prøve at have en hvalp.

   Svar

Skriv en kommentar