Hverdagslykke: Materialemix

midtimellem-blog-boligindretning-modeblog-marmor-hay-kubus-lyngby-vase-glimmerneglelak-kokoon-silke-1 midtimellem-blog-boligindretning-modeblog-marmor-hay-kubus-lyngby-vase-glimmerneglelak-kokoon-silke-2 midtimellem-blog-boligindretning-modeblog-marmor-hay-kubus-lyngby-vase-glimmerneglelak-kokoon-silke-3Små glimt af lidt af det som har gjort mig glad i den forgangne uge.
Jeg blev fristet af en svagt pink glimmerlak i h&m, og den er fin til lidt diskret hverdagsglimmer med blandede sølv og lyserøde glimmerkorn i forskellige størrelser. Ikke i nærheden af at dække som Opis glimmerlakker, men holder til gengæld en hel del bedre.
Jeg har investeret i mit første stykke tøj fra Kokoon, og jeg er ret vild med følelsen af den bløde silke mod huden!  Det kan vist blive en dyr men dejlig last.
Marmor har sneget sig indenfor døren i form af to flotte plader, jeg fandt i en genbrugs. Rektangulær, tyk og bastant. Jeg kan godt lide mønsteret i materialet og den kølige farveholdning, som danner en fin baggrund for en samling nips på spisebordet. Den anden plade er flyttet ind i køkkenet, hvor den holder samling på mine olier, eddike, salt og peber.

12 tanker om "Hverdagslykke: Materialemix"

  1. Ida Forfatter

   Det kommer forhåbentlig snart. De fleste dage tilbringes i skriggrønne lockout t-shirter ;)

   Svar
 1. line

  Jeg er også så glad for marmor skærebrættet jeg fik af jer! har anskaffet mig mere marmor siden.
  Kokoon skal du nok blive lykkelig for. Jeg er stor fan og har købt 1-3 styles fra hver eneste kollektion siden hun startede, og de bliver brugt og brugt og brugt og holder stadig upåklageligt!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Fedt at høre, Line! Så håber jeg bare, at jeg kan passe godt nok på det delikate materiale.
   Og dejligt at du kan bruge vores gave, du kan jo også et eller andet med materialesammensætninger, så vi regnede med, at det ville være et hit :)

   Svar
 2. Mette

  Jeg har også fået min første kokoon kjole for nylig og frygter også et det bliver et dyrt bekendtskab. Mere vil ha mere ;)

  Svar

Skriv en kommentar