Dagens: Sømandsstriber på havnen

midtimellem-blog-livsstilsblog-modeblog-ray-ban-marapytta-quiltet-jakke.ganni-sweatshirt-sømandsstriber-jeans-adidas-1midtimellem-blog-livsstilsblog-modeblog-ray-ban-marapytta-quiltet-jakke.ganni-sweatshirt-sømandsstriber-jeans-adidas-2midtimellem-blog-livsstilsblog-modeblog-ray-ban-marapytta-quiltet-jakke.ganni-sweatshirt-sømandsstriber-jeans-adidas-3midtimellem-blog-livsstilsblog-modeblog-ray-ban-marapytta-quiltet-jakke.ganni-sweatshirt-sømandsstriber-jeans-adidas-4

Solbriller Ray Ban Halstørklæde Cos Frakke Cos Jakke Marapytta Sweatshirt Ganni Jeans H&M Sneakers Adidas Øreringe Stinne Holm

Puha, så endte jeg vist alligevel med at gå lidt i feriehi. Heldigvis på den gode måde, for jeg har haft en mægtig rar påske. Billederne her er fra vores sidste dag på Falster, hvor vi var en tur på havnen for at lufte hund i stiv kuling og de sidste, lune solstråler. Idag skal der klemmes det sidste afslapning ud af denne påske, med lang gåtur og rugbrødsbagning. Normaltvis er sidste feriedag også lig med en masse forberedelse, men fra og med idag er jeg forhindret i at passe mit arbejde, selvom der var intet jeg hellere ville end netop det.

24 tanker om "Dagens: Sømandsstriber på havnen"

  1. Ida Forfatter

   Ja, arbejde er erstattet med aktioner. Vi må ud og formidle vores budskab. Sømandsstriber er en evig kærlighedsaffære ;)

   Svar
 1. Pia

  Ser dejligt luftigt ud. Jeg håber at du og alle de andre snart kommer i gang igen, både for jeres og vores ungers skyld og på en måde som i kan arbejde godt med.

  Svar
 2. Louise

  Uuh jeg drømmer om det sweatshirt fra Ganni… Hvordan er den i størrelsen? Er den oversize eller sidder den godt til?

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det er ikke en oversize model, så den er kropsnær, men uden at sidde tæt ind til kroppen. Det er altså ikke et løst, sporty look. Derudover synes jeg, den er forholdsvis kort. Til gengæld er kvaliteten en lækker, tyk bomuld som indtil videre har holdt formen rigtig fint.

   Svar
   1. Louise

    Tak for svaret :-) Jeg har været tæt på at klikke den hjem flere gange. Men jeg foretrækker at prøve først, og så have følelsen af stoffet med mine overvejelser :-) Lidt gammeldags I know :-)
    Må holde øje med om den kommer i butikkerne i Aalborg :-)

    Svar
    1. Ida Forfatter

     Jeg ved, at butik Sirup i Gistrup fører Ganni, måske de har fået den hjem? Ellers kan jeg faktisk ikke komme i tanke om andre i Aalborg som forhandler Ganni.

     Svar
     1. Louise

      Ok. Kender ikke butikken. Kommer ikke til Gistrup så tit. Men tak for tippet :-) Var meget fristet af miinto.dk’s tilbud forleden hvor de havde 20 % rabat :-) Men var noget i tvivl om størrelsen. De havde L som den største. Og jeg vil gerne have den i XL. Så der gik jeg glip af en god handel…

 3. stine

  Jeg synes at du skal sætte foto nr 3 op på din bjælke foroven – det er super fint af dig :-)

  Svar
 4. Mette

  Hej
  Tak for en meget inspirerende blog:-) jeg vil høre, hvor har du købt dine solbriller, og hvad hedder de?
  Kh. Mette

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Hej Mette!
   Solbrillerne er fra Ray Ban, det er den klassiske Aviator model. Du kan finde dem hos de fleste optikere og stormagasiner, de findes i forskellige størrelser, så du kan finde dem som klæder dig bedst.
   Hilsen Ida

   Svar

Skriv en kommentar