Dagens: Rustrød

Midtimellem-blog-livstilsblog-modeblog-les-deux-sweatshirt-draped-skirt-nederdel-yvonne-kone-clutch-ballerinaer-slangeskind-ray-ban-wayfarer-1 Midtimellem-blog-livstilsblog-modeblog-les-deux-sweatshirt-draped-skirt-nederdel-yvonne-kone-clutch-ballerinaer-slangeskind-ray-ban-wayfarer-2 Midtimellem-blog-livstilsblog-modeblog-les-deux-sweatshirt-draped-skirt-nederdel-yvonne-kone-clutch-ballerinaer-slangeskind-ray-ban-wayfarer-3 Midtimellem-blog-livstilsblog-modeblog-les-deux-sweatshirt-draped-skirt-nederdel-yvonne-kone-clutch-ballerinaer-slangeskind-ray-ban-wayfarer-4Sweatshirt Les Deux (herNederdel Moss Cph Sko Versillia ballerina (herClutch Yvonne Kone Solbriller Ray Ban

Billeder fra forleden aften, som udover flot solskin bød på første dag i ballerinaer og aftentur uden jakke. Jeg elsker det, flere af den slags dage, tak! Forår er lig med ballerina sko, selvom de bestemt ikke gør noget godt for længden af ens ben. Dette par købte jeg sidste år her, og jeg er blevet så glad for dem, at jeg vil ønske mig et par i grå til min fødselsdag. Sweatshirten er egentlig Mads’, men jeg fik lov at prøve den. Den er meget tyk i kvaliteten og en udpræget herretrøje, men sat sammen med lidt mere feminine ting kommer der balance.

10 tanker om "Dagens: Rustrød"

 1. Ida / Fashionlab

  De ser enormt lækre ud de ballerinasko Ida! Jeg mangler desperat et par efter at samtlige par i min garderobe er ved at gå fra hinanden, så jeg vil helt sikkert overveje dette par :)

  Og den sweat er virkelig lækker! Jeg har den selv i den mørkeblå udgave (Til mænd ja, men faktisk købt en forretning der kun sælger tøj til piger) og jeg er simpelthen så glad for den. Kvaliteten er fantastisk og både farve og den bløde kvalitet holder vask efter vask!

  Svar
  1. Ida

   Jeg kan varmt anbefale skoene. Kvaliteten er ikke helt på højde med fx Pretty Ballerina, men til gengæld er de jo også en del billigere.

   Svar
 2. Mette

  Fine billeder, Ida. Skønt lys! Jeg købte de samme ballerinaer sidste år og ønsker mig også et par i en ny farve i år :) De er virkelig super, både i pasform, pris og kvalitet (mine ballerinaer plejer normalt ikke at holde mere end en sæson).

  Svar
 3. Pernille

  Hej Ida. Har fulgt din blog på sidelinjen et stykke tid nu og jeg er nødt til at fortælle dig at jeg er fan!!! Hvor er det dog fantastisk at se en pige som ikke er et nips klæde sig så fab. Efter to børn og en depression har jeg taget tyve kilo på og jeg ville så gerne tabe dem igen, har overhovedet ikke kunne finde mig til rette i min nye krop og er så selvkritisk så jeg simpelthen nedbryder mig selv. Har fulgt forskellige blogs i nogen år, allesammen med meget slanke piger og allesammen har givet mig en snert eller meget dårlig samvittighed over at jeg ikke kunne få slankeprojektet til at lykkes. Det er et projekt man SKAL have overskud til. Nå men efter at have fulgt dig et stykke tid er det gået op for mig at jeg skal holde af den krop jeg er i nu! Jeg skal klæde mig efter den og give den pæne ting på. Man kan jo GODT være fab selvom man lidt ekstra på sidebenene. Du er en kæmpe inspirationskilde og du har faktisk givet mig en smule ro i hovedet og overskud til at nyde livet uden at have megadårlig samvttighed over et enkelt stykke kage. Jeg plejer aldrig at smide om mig med sådanne bemærkninger fordi jeg egentlig synes at meget ros kan være overfladisk, men jeg mener det virkelig. Dig og din blog har fået mig til at tænke anderledes!! Men hensyn til mine kilo ja så er jeg næsten sikker på at de ryger af engang når overskuddet er der og når jeg er helt på højkant igen, men indtil da vil jeg forsøge at holde af min krop og klæde den smukt på. Tak for at være en god rollemodel Ida! PS. Hvad str. er din sorte Gannikjole??

  Svar
  1. Ida

   Kære Pernille
   Tak for din kommentar, som uden tvivl er den sødeste og mest betydningsfulde. Tak.
   Jeg har altid været livsnyder og jeg vælger sjældent den kedelige, fornuftige løsning. Jeg vil ikke gå glip af noget! Derfor påvirker og begrænser min krop og kropsbillede mig heller ikke ret meget. Dermed ikke sagt at jeg er tilfreds, for det er jeg ikke, men derfor skal livet jo leves alligevel. Og jeg skal have tøj på under alle omstændigheder, og da det er en interesse for mig, har jeg valgt at inddrage det på bloggen.
   Jeg er også enig med dig i at en kostomlægning og motion kræver motivation og er hårdt arbejde, så man skal virkelig mene det. Og finde det som fungerer for en selv, ikke mindst!
   Jeg er glad og stolt af at høre, at du kan bruge bloggen til mere end let underholdning, og jeg ønsker alt det bedste for dig.
   Mange hilsner
   Ida

   Svar
 4. Michelle

  Hvor er det nogle skønne billeder, Ida. Du er god til at posere (jeg aner aldrig, hvad jeg skal gøre af mine arme?).
  Og så tror jeg også jeg skal have mig nogle (flere) ballerianere… De er nemlig rigtig fine.

  Svar

Skriv en kommentar