Dagens: My favourite dress

midtimellem-blog-livsstilsblog-modeblog-liebeskind-berlin-cos-kjole-keepcup-adidas-marapytta-quiltet-jakke-1 midtimellem-blog-livsstilsblog-modeblog-liebeskind-berlin-cos-kjole-keepcup-adidas-marapytta-quiltet-jakke-3 midtimellem-blog-livsstilsblog-modeblog-liebeskind-berlin-cos-kjole-keepcup-adidas-marapytta-quiltet-jakke-2 midtimellem-blog-livsstilsblog-modeblog-liebeskind-berlin-cos-kjole-keepcup-adidas-marapytta-quiltet-jakke-4Jakke Syet hos Marapytta Kjole Cos Taske Liebeskind Berlin Halskæde Maria Black Sko Adidas

Der er ikke meget variation i mit tøj for tiden, dels fordi mit shopping budget er meget begrænset, dels fordi mine dage går med kolde demonstrationer, som kræver lun og praktisk påklædning. Heldigvis har jeg verdens bedste kollegaer, og vi er rigtig gode til at kombinere alle de knap så sjove opgaver med en masse hyggelige cafebesøg, fællesspisning og mere af samme skuffe. Igår var ingen undtagelse, og jeg kunne tydeligt mærke de tre kopper kaffe suse rundt i mit system. Lige voldsomt nok til en kaffenybegynder som mig. Den nysselige keepcup var jeg så heldig at vinde i lørdagens pakkeleg, og jeg er ellevild med den. Den kombinerer miljøhensyn med æstetik, ikke mindst takket være Tennas valg af lækre pastelfarver.

Kjolen fra Cos er nr. 2 jeg har af denne model, som er fra en tidligere kollektion. Den første fik jeg desværre ødelagt med neglelak, så glæden var stor, da jeg forleden fandt den på Trendsales. Jeg elsker de rå kanter, længden, og pasformen som er afslappet uden at være oversize. Helt perfekt og et af mine yndlings stykker tøj.

Jeg bliver ofte spurgt til min taske, som tit er med på mine billeder. Den er fra Liebeskind Berlin, og modellen hedder Esther, som var en del af 2011 kollektionen. Til alt held har jeg opdaget, at de har valgt at sætte den i produktion igen, så den nu kan købes på deres webshop, og måske også hos nogle af deres danske forhandlere. Jeg er så glad for min, at jeg drømmer om dens storesøster Paula i den mørkegrå asphalt.

15 tanker om "Dagens: My favourite dress"

 1. Carina Trinhammer

  Åh, den er kop er simpelthen for cute! Og så matcher farverne jo din neglelak, ikke dårligt!! :)
  Jeg kan godt forstå, du måtte anskaffe kjolen igen, den er så fin til dig.

  Svar
 2. SundayWithLove

  Elsker koppen. Jeg har den nemlig selv.
  Fik aldrig rigtig overbevist min mand om at det var et godt køb, taget i betragtning at jeg ikke drikker kaffe eller the… Men jeg står ved det. :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg kunne sagtens have fundet på det samme! Tænker at min skal flytte ud på skolen, hvor den kan camouflere varm kakao på mine gårdvagter.

   Svar
 3. Tenna

  Jeg må altså selv eje den kop;)

  Er ret sikker på jeg har spurgt dig- men hvor er det nu neglelakken er fra? Den er så flot til dig…

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det er en neon farve fra American Apparel. Elsker den! Og kunne ikke vente længere, nu ville jeg have forår på fingerspidserne.

   Svar
 4. et cetera

  Du er laber, Ida :-) Det er godt, at I kolleger trods alt får noget hyggeligt ud af situationen – hvor det “hyggelige” i det større perspektiv ellers kan være vanskeligt at få øje på … Jeg håber, håber, håber, for vores alles skyld, at I får en løsning I kan leve med!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Der er i hvert fald kommet det positive ud af denne lockout, at jeg er kommet tættere på mine kollegaer end nogensinde før. Sammenholdet på de enkelte lærerværelser bliver styrket, tror jeg.

   Svar
 5. Asli

  Jeg havde også den kjole og ELSKEDE den. Men så kom jeg til at lave et stort hul i den lige midt på bagdelen. Damn! Jeg håber sådan, at de tager den op igen. Jeg har syet flere kopier i forskellige farver, men ingen af dem måler sig med den sorte, hvor stoffet falder så pænt. Æv.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Æv! Jeg var også SÅ ked af at have plettet min gamle. Det er virkelig en keeper, den kjole. Hold øje med trendsales, man kan jo være heldig.

   Svar
 6. Beam

  Ih. Typisk, at kjolen så er gammel, når den er så fin. Har du et bedre billede (undskyld, jeg er lidt krævende), så jeg kan se den rigtigt? Og hvor er det en fin jakke også!

  Svar

Skriv en kommentar