Dagens: Happy birthday, mormor!

IMG_9293 IMG_9304I lørdags fejrede jeg verdens bedste mormors 90 års fødselsdag. Den slags er selvfølgelig helt og aldeles subjektivt, men jeg synes altså, at jeg har en ret beundringsværdig en af slagsen. Hun er meget selvstændig og sætter en ære i ikke kun at klare sig selv, men også hjælpe andre i byen med stort og småt. Hun har blik for det morsomme i livet, har et lyst sind og er en god samtalepartner. Sidst men ikke mindst, har hun alle dage været det mest glamourøse og stilfulde, og således fejrede hun fødselsdag iført ternet nederdel og en vest af los pels. Mest af alt er jeg bare glad og heldig stadig at have en mormor, som man kan få lov at fejre.
Dagen bød på masser af god mad, så jeg var trukket i noget blødt og behageligt tøj med god plads til fyldte maver ;) Cardiganen er ny og købt efter tip fra Stina, og selvom den ikke passer ind i nogle velovervejede, langsigtede indkøbsplaner, så var den på finurlig vis alligevel lige det, jeg stod og manglede. Clutchen, eller kuverttasken som hun kaldte den, fik jeg af mormor, og den stammer fra Milano i 60’erne. Den er lidt oversize, i det lækreste, kraftige, blanke skind, foret med blød ruskind, og komplet med lille pung og lommespejl. Nu skal den bo hos mig, og jeg er så glad for den!

24 tanker om "Dagens: Happy birthday, mormor!"

 1. SofieW

  Tillykke med din mormor! Hun lyder som et inspirerende menneske og en dejlig mormor. Hvad der også er inspirerende, er din blog. Den sætter jeg meget stor pris at læse. Tak for den!

  Svar
 2. Ida / Fashionlab

  Hun lyder også som en beundringsværdig en af slagsen!
  Jeg har det på samme måde med min farmor – Jeg vil være akkurat som hun er, når jeg bliver gammel ;)

  Og hvor er du lækker Ida! Flot outfit! Og den taske er helt fantastisk – Og hold fast hvor holder den sig godt!

  Svar
 3. Rikke

  Hvor er det altså bare et fint billede af dig.

  Og det er skønt at fornemme din dybe kærlighed til din mormor; hun lyder bestemt også som en helt enestående personlighed. Jeg håber, i fik fejret hende på bedste vis.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Årh, det er svært ikke at gøre det for sukkersødt, men jeg kunne ikke styre mig, når jeg lige havde en anledning til at fortælle lidt om hende. Men dejligt at høre, at det blev godt modtaget :)

   Svar
 4. Lisbeth

  Du ser brandgodt ud Ida, du har altid sådan en fantastisk glød! Og ikke dårligt med sådan en sej mormor, der ovenikøbet giver gaver på sin fødselsdag :o)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Sikke du smigrer, Lisbeth, 1000 tak! Min mormor deler hjertens gerne ud af sine ting, til min store glæde. Det er meget rarere at blive foræret noget fremfor at arve det senere, hvor hun ikke kan se den glæde, det skaber.

   Svar
 5. et cetera

  Nå, så er det dér dine gode gener kommer fra, Ida ;-) Nej, pjat – du har sikkert masser fra din fars side også … men hvor må det være dejligt at have en mormor, man elsker og beundrer ind i sin voksenalder. Det havde jeg ikke selv, men jeg satser på at opnå din søde mormors høje alder og være ligeså kvik til dén tid – og så håber jeg, at mine børnebørn vil tænke lidt om mig, som du om hende :-)
  – og så er jeg da lige nødt til at synge med i koret: hvor ser du bare fantastisk ud, Ida – du har virkelig tjek på din stil!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg føler mig også SÅ heldig. Hun har de sidste 18 år været eneste tilbageværende bedsteforælder, og det har nok også bidraget til forholdet, selvom vi bor i hver sin ende af landet.

   Svar
 6. Katja

  Meget smukt med håret oppe og de lange øreringe :o) Tasken er så absolut lækker.. Tillykke til din mormor.

  Svar
 7. Stina|agtigt

  Elsker historien om din mormor! Fantastik hun har købt den overdrevet smukke, cool og i den grad tidsløse kuverttaske. Sikke en juvel. Den slags køb man selv håber på at gøre sig. Fantastisk at tænke på alle de begivenheder den har været med til igennem tiderne… Og så ser du så fin ud i trøjen, den er vildt god til dig og rigtig lækker sammensætning i det hele taget.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg siger bare tak for tippet!
   Faktisk er tasken vist en gave fra min morfar, som arbejdede med tekstiler og mode. Men det gør den bare endnu bedre, synes jeg.

   Svar

Skriv en kommentar