Dagens: Biker jakke

midtimellem-blog-modeblog-liebeskind-berlin-esther-cheap-monday-briller-h&m-new-icons-læderjakke-læder-jakke-biker-jakke-ballerinaer-glimmer-nordkraft-aalborg-ordkraft-1 midtimellem-blog-modeblog-liebeskind-berlin-esther-cheap-monday-briller-h&m-new-icons-læderjakke-læder-jakke-biker-jakke-ballerinaer-glimmer-nordkraft-aalborg-ordkraft-2 midtimellem-blog-modeblog-liebeskind-berlin-esther-cheap-monday-briller-h&m-new-icons-læderjakke-læder-jakke-biker-jakke-ballerinaer-glimmer-nordkraft-aalborg-ordkraft-3 midtimellem-blog-modeblog-liebeskind-berlin-esther-cheap-monday-briller-h&m-new-icons-læderjakke-læder-jakke-biker-jakke-ballerinaer-glimmer-nordkraft-aalborg-ordkraft-4Jakke: H&M New icons Bluse: Kokoon Jeans: H&M Sko: Versillia ballerna Taske: Esther fra Liebeskind Berlin Øreringe: Line&Jo Briller: Cheap Monday

Fredag aften var egentlig rimelig tom for planer, men ret impulsivt endte vi med at tage ind til Nordkraft for at spise sæsonens første is og gense On the road, som var en del af Ordkraft arrangementet. Virkelig rar måde at starte weekenden på, og en glimrende film, hvis man er interesseret i beat generationen. Howl, som handler om Allen Ginsbergs digt af sammen navn, er tilsvarende god.
Jakken er ny og desværre mit eneste køb fra New Icons kollektionen. Var ellers ret lun på en sølv halskæde, men da jeg først kom til computeren fredag, var den udsolgt. Hvis nogen af jer skulle få en i overskud, må I meget gerne give lyd fra jer :)
Fortsat god weekend, håber den byder på masser af rare ting og sager.

20 tanker om "Dagens: Biker jakke"

  1. Ida Forfatter

   Tak :) Jeg skulle lige se jakken lidt an, men er blevet rigtig glad for den. Kan godt lide detaljerne, og den er i lækkert, tykt, blødt læder. Rigtig rar at have på.

   Svar
 1. Ida / Fashionlab

  Hvor er den bare lækker den jakke – Den klæder dig godt Ida :)
  Det er den halskæde til 199 ikke? Jeg skal nok holde øje med den her i Århus og evt. købe den til dig? :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ej hvor er du bare sød! Ja, det er halskæden til 199, og hvis du støder på den, må du meget gerne købe den! Jeg har tjekket butikkerne her i Aalborg, men den er altså væk.

   Svar
 2. Caja

  Hvad hedder den jeansmodel og hvad koster de? :) Jeg synes nemlig, at det er så svært at finde pæne jeans (eller nogle der sidder pænt på mig i hvert fald) og dine sidder virkelig pænt på dig! :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg har lige ledt på H&M’s side, men kan ikke finde dem. De er med normalhøj talje, skinny og 7/8 lange ben, så de er perfekte til ballerinaer.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg har også ledt efter den helt rette rigtig længe, men enten var prisen alt for høj, eller detaljerne ikke helt som jeg ville have. Den her er rigtig lækker, selvom jeg lige skulle overveje de “polstrede” dele en ekstra gang.

   Svar

Skriv en kommentar