Tro, håb og kærlighed

IMG_8005 IMG_8008Jeg har en svaghed for de klassiske symboler, og mit yndlings smykke er uden tvivl mit charmsarmbånd, som jeg altid har på. Faktisk har jeg det sidste stykke tid flirtet med tanken om at få tatoveret en slags tilføjelse på mit håndled, et motiv som kunne harmonere med armbåndet, men indtil videre er det blevet ved tanken. Jeg kan godt lide det klassiske, næsten barnlige formsprog og symbolikken bag motiverne som fx. et hjerte eller anker. Faktisk viste jeg bla. min firkløver halskæde frem, som min mormor har fået designet til mig, da Trine besøgte mig sidste år. Nu er der kommet et nyt smykke til samlingen, da min mor forærede mig dette fine arvestykke. Jeg er nemlig så heldig både at være den mest pyntesyge i familien, samt den eneste som bryder sig om guld. I den tynde guldkæde hænger de klassiske tro, håb og kærlighed, og jeg spår, at den vil blive flittigt brugt mod solbrun hud til sommer.

8 tanker om "Tro, håb og kærlighed"

 1. Ann

  Det er super fint. Jeg skulle lige til at spørge hvor det mon kunne købes, men det bliver nok svært. Elsker også det enkle udtryk.

  Svar
 2. Christina

  Det er så fint. Og dejligt at det har en historie fremfor et masseproduceret produkt. Jeg har også en svaghed for tro, håb og kærlighed – Måske hænger det sammen med at jeg flere gange som barn (fx. barnedåb) har fået smykker med netop dette (ja og og nu har jeg en tatovering hvor det står:))

  Svar
 3. Cille

  Det er virkelig en klassiker – en god af slagsen!
  Det var sørme fint det link til firkløveren, jeg har vist aldrig set hvordan du bor før nu! Sikke en billedkavalkade.
  Rigtig fine smykker du har, i det hele taget.
  Jeg er varm fortaler for tatoveringer som smykker, men mit råd er at overveje det minimum 2, gerne 4 år, og hvis entusiasmen omkring ideen er uændret, er det bare at gøre det. Det er min erfaring.
  Mange varme hilsner Cille

  Svar
 4. Maria

  Sådan et smykke forærede vi vores datter i dåbsgave for 7 år siden. :-) Faktisk helt magen til. ;-)
  Fordi det eneste vi ønsker for hende her i livet (ud over et fænomenalt godt helbred!) er tro, håb og kærlighed. Så løser resten sig nemlig helt af sig selv. :-)

  Svar

Skriv en kommentar