Pretty pink

midtimellem-blog-livsstilsblog-modeblog-læbestift-pink-shiseidoEt letbenet, lille indlæg, men det er hvad energien er til idag, for jeg var nemlig ude at føjte igår med mine kollegaer. Jeg har været på jagt efter den rette nuance læbestift lige siden Ninna viste at pink er the way to go, og forleden dag fandt jeg den. Den blev indviet igår, og jeg er helt pjattet med den. Om lidt sætter jeg mig i bilen for at køre til Falster på påskeferie, og forhåbentlig betyder det lidt flere indlæg fra min hånd, end hvad der har været på det seneste.

14 tanker om "Pretty pink"

 1. Julie

  Dejligt!
  Jeg skal også til Falster på påskeferie, vi tager dog først derned onsdag aften når min hubby kommer hjem fra job :-)

  Kh

  Svar
 2. linda

  jeg synes bare ofte, at læbestifter tørrer læberne ud – men det gør den her måske ikke? jeg føler mig ofte meget damet med læbestift. måske pink er mindre damet :) må overvejes! smaddergod påskeferie til dig, ida.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja, det er lige lidt en overvindelse at bruge læbestift, især hvis man ikke er super lady like. Jeg har prøvet tonsvis røde, men de fungerede slet ikke for mig, den pink er bedre. Mere piget, sjov og nemmere at bruge til min stil.
   Jeg synes, den har en cremet konsistens, men efter en hel aften kan læberne godt være en smule tørre.

   Svar
 3. Anne

  Den ser bare så fin ud..:) Glæder mig til at se den på – jeg skal altså også lige tage tilløb for at bruge læbestift…;)
  Kh Anne

  Svar

Skriv en kommentar