My favorite snacks

midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-lchf-pco-saltmandlermidtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-lchf-pco-rustikkimidtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-lchf-pco-chokolade-nødder-sund-snackmidtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-lchf-pco-chokolade-nødder-sund-snack-2Nul hvede og sukker sætter nogle begrænsninger, når sliksulten skal stilles. Og sommetider falder jeg i med begge ben, fordi jeg i længere tid har cravet en gammel favorit. Men når jeg er i mit artige hjørne, er det ovenstående som er mine favorit snacks.

Saltmandler er min erstatning for chips, og er ligeledes en god snack at have med i tasken. Jeg laver dem altid efter The food clubs opskrift, som er nem og giver perfekt saltede, sprøde mandler.

Rustikkis sprøde sticks med kokos, mandler og kanel har længe været en favorit, og burde faktisk slet ikke være med i dette selskab, da de indeholder en del hvedemel. Men jeg er i gang med at prøve at strikke en opskrift sammen som kan matche Rustikki i både smag og sprødhed, så lige for tiden snacker jeg dem, i eksperimentets tjeneste ;) Hvis det lykkes at lave en god opskrift, skal jeg nok dele med jer.

Når min indre slikmund skal tilgodeses er det Søstrene Grenes små chokoladetærter fyldt med nødder, som er min favorit. Med en chokoladeprocent på 73 i den mørke variant er den næsten “tilladt” for mig, selvom den ikke er helt fri for sukker, og derudover er tærterne proppet med lækre jordnødder. Eneste minus er, at søstrene som regel ikke er ret gode til at behandle deres chokolade korrekt, så ofte har tærterne fået en trist, grå overflade. Ikke desto mindre er de mit yndlings slik pt, og de er fast indslag på en tur i biffen eller en fredag aften foran fjerneren.

15 tanker om "My favorite snacks"

 1. Ninna

  Du er simpelthen så sød Ida:-) Jeg er virkelig også en slikmund, og nu får jeg da helt lyst til de der fra Søstrene Grene…. Godt jeg i det mindste har en pepsi max i køleren!!!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Pepsi max kan redde mange af den slags situationer ;) Men du skal prøve tærterne fra S.G., de er endda økologiske.

   Svar
 2. Lone

  Oh yes, de der tærter er SÅ gode! Jeg købte en enkelt sidst jeg var i SG, og jeg skal helt sikkert hamstre næste gang!

  Svar
 3. Pingback: Mandler i saltbad | kbrandborg.dk

Skriv en kommentar