Hverdagslykke: De perfekte chips

IMG_8444 IMG_8456Det er ofte det søde køkken som præger bloggen, men faktisk er jeg næsten, men også kun næsten, lige så glad for salte ting. Chips, pommes frites (jeg har læst om en restaurant i New York kun med pommes frites på menuen – det er et klart must see til sommer!) og des lige kan virkelig også friste mig. Netto fører Løgismoses chips, og især varianten med parmesan og havsalt er vi ret forfaldne til. Smagen af parmesan er kraftig, og bestemt også salt, og derfor er det heller ikke en chips, man kan spise ret mange af. Men lækker er den, hvis man som jeg kan spise parmesan til snart sagt alting.

Vi nyder ferien i fulde drag, med god tid til at læse, gå ture ved vandet, sove middagslur og en masse andet rart. Idag skal vi spise frokost på Saxkjøbing hotel, som slår sig op på solid, dansk mad af lokale råvarer fra Lolland Falster, og min plan er at mæske mig med rugmelspaneret rødspætte, nomme nom.

4 tanker om "Hverdagslykke: De perfekte chips"

  1. Maiken

    Haha, dem har Karsten lige himlet op om, og spist sig gennem et par poser af. Faktisk har jeg kun fået lov til at smage en enkelt, men den var til gengæld go´;)

    Svar

Skriv en kommentar