Dagens: Sort/blå

Midtimellem-livsstilsblog-modeblog-blog-marapytta-maria-black-billi-bi-liebeskind-berlin-1 Midtimellem-livsstilsblog-modeblog-blog-marapytta-maria-black-billi-bi-liebeskind-berlin-3 Midtimellem-livsstilsblog-modeblog-blog-marapytta-maria-black-billi-bi-liebeskind-berlin-2Midtimellem-livsstilsblog-modeblog-blog-marapytta-maria-black-billi-bi-liebeskind-berlin-4Det har været en sløj uge på bloggen, men jeg har haft forrygende travlt ude i det virkelige liv. Kalenderen har været tætpakket med møder, arrangementer og arbejde, så der har ikke været meget tid til at fylde mit lille virtuelle univers med ord og billeder. Om en uge er der dømt påskeferie, og jeg glæder mig, omend det med den nuværende (manglende) forhandlingssituation ser ud til at den bliver længere end godt er. Den danske model er sat godt og grundigt ud af spil for at finansiere en tvivlsom reform – det er sørgelige tider at være ikke bare lærer, men arbejdstager.

Billederne er helt friske og viser et ret godt bud på et hverdags outfit fra mig lige for tiden. Jeans, flade støvler, Marapytta jakke og en top. Silke t-shirten er ny og er et af mine køb fra Black Swan, og er helt perfekt til at have under en cardigan eller lille jakke, hvor man kan skimte den lækre kvalitet. Om lidt begiver vi os igen ud i snestormen, for yndlings bandet Raveonettes er i byen for at give koncert, og vi har haft alt for lang tid at glæde os i, efter at koncerten i efteråret blev aflyst. Jeg er næsten klar, mangler kun at sværte øjnene lidt til, så de kan matche Sharins seje stil. Jeg glæder mig til at blive revet med af støjen, harmonierne og guitarens snedige riffs, og måske støde på et par velkendte ansigter.  God lørdag aften til jer.

15 tanker om "Dagens: Sort/blå"

 1. Karen Elisabeth

  Jeg tænker at det må have været koldt at få de billeder taget ;0)

  jakken er så flot!

  Svar
 2. Mette

  Du ser som sædvanlig knaldhamrende godt ud, Ida! Jeg håber inderligt, at påskeferien kun får den længe en påskeferie skal have. Med 3 skolebørn er det ikke til at bære, at se jer læreres vilkår yderligere forringet. Det er da for pokker med at værne om den enorme indsats, der gøres for, at vores børn får en udviklende og lærerig start på skolelivet!
  Rigtig god koncert!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak for din søde kommentar. Det mest frustrerende er, at der for mig at se ikke er nogen vindere i dette, hverken lærere, elever eller forældre. Højest et par politikere med en mission.

   Svar
 3. Davids Engle

  Håber du havde en skøn aften i din fine jakke:-)
  Ja det er frygteligt, hvad der sker på arbejdsmarkedet for øjeblikkket. Jeg er pædagog i København, og vi er blevet informeret om, at turen kommer til vores område næste år, som en del af implementerigen af heldagsskolen. Diskussionen blandt pædagogerne lige nu går på, at lærerne aldrig nogensinde har bakket op om pædagogernes faglige kampe, så hvorfor skal vi støtte op om lærernes nu!! Det skal vi naturligvis, fordi vi ikke kan leve med, at vores børns skole og institutionsliv forringes mod bedre vidende. Så jeg står mandag morgen til morgenaktion på Dronning Louises Bro, og giver min støtte til lærernes kamp – for børnenes skyld;-)
  Kate

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg er enormt taknemmelig over den opbakning, vi oplever i øjeblikket. Om vi tidligere har været flinke til det samme, ved jeg ikke. Men sådan som forløbet er, bør alle offentligt ansatte vist være bange, desværre.

   Svar
 4. Tina

  Åh – så smuk en jakke :) Får lyst til at kaste mig ud i en Marapytta-workshop når jeg ser resultaterne af jeres arbejde rundt omkring i blogland.

  Svar
 5. Pia

  Jeg håber du fik lidt mere tøj på ellers må du være meget varm blodig:O)
  Er i gang med en jakke med inspiration fra din.
  God søndag.

  Svar

Skriv en kommentar