Dagens: printed tee

Midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-marapytta-quiltet-jakke-coated-jeans-liebeskind-berlin-gina-tricot-opi-1Midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-marapytta-quiltet-jakke-coated-jeans-liebeskind-berlin-gina-tricot-opi-yvonne-kone-binocular-bag-2Midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-marapytta-quiltet-jakke-coated-jeans-liebeskind-berlin-gina-tricot-opi-yvonne-kone-binocular-bag-3Midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-marapytta-quiltet-jakke-coated-jeans-liebeskind-berlin-gina-tricot-opi-yvonne-kone-binocular-bag-4Midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-marapytta-quiltet-jakke-coated-jeans-liebeskind-berlin-gina-tricot-opi-yvonne-kone-binocular-bag-5

Dejligt at læse igår, at det ikke kun er mig, som var en smule tilbageholdende ved udsigten til at blive en læbestiftdame. Men så længe den er pink, er det altså slet ikke så slemt! Se bare hvor glad jeg er på ovenstående billeder, som blev taget i al hast på vej afsted i lørdags. Personalefesten bød på en slags pubcrawl, så jeg havde tænkt i casual og varmt tøj snarere end kjoler og stilletter. Uden tvivl det rigtige valg, da forplejningen bla. bestod af pulled pork i en isnende kold baggård, men ikke desto mindre rigtig sjovt.

Marts måned har været nul-indkøb-måned, og det er faktisk gået rigtig godt. Eneste undtagelser er ting købt på gavekort eller tilgodebeviser, som fx. t-shirten fra Gina Tricot. På bøjlen i butikken er den stor, lang og uformelig, men jeg har med vilje valgt den lidt mindre end normalt, og så er den perfekt til at blive stukket ned i bukserne eller nederdelen. Kan vældig godt lide det spinkle print, som er en blanding af maritimt og parisienne.

Jeg får sjældent skrevet under indlæggene, hvor de forskellige ting er fra, men er selv begyndt at bruge det mere og mere, når jeg læser blogs. Ville det være rart for jer, hvis jeg begyndte på det? Ofte spørger I jo, og så svarer jeg gerne, men måske det var rarere at det stod i indlægget først som sidst?

 

20 tanker om "Dagens: printed tee"

 1. Kristin

  Ida hvor er du fin! Læbestiften er lige i øjet – overvejer selv lidt at kaste mig ud i lænestifter (er mest til EOS promade) til forårets konfirmationer.
  Og din smukke Marapytta – så lækker!
  God påske

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg tror i hvert fald godt, at jeg kunne blive lidt bidt af det med læbestifter, så jeg synes da, du skal springe ud i det!

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak, jeg er også rigtig glad for min jakke! Det klæder mig simpelthen ikke med kinakraver.

   Svar
 2. Carina Trinhammer

  Personligt kan jeg godt selv lide, at der står hvor dine sager er fra, hvis man nu skulle få lyst til at lade sig inspirere! ;) Og så er t-shirten virkelig cool, den kan bare bruges hele året rundt!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja, det er egentlig rart ikke at skulle spørge. Ja t-shirten er rigtig fed, og de har masser af dem i butikkerne, så afsted med dig ;)

   Svar
 3. Michelle

  Uhlalala, den t-shirt er laber! Jeg elsker alt, der enten har en hentydning til det maritime eller det franske – jeg ville ønske, jeg var en kæk lille parisienne, haha. Og hvad er det så for noget pjat med damede læbestifter? ;) Det er bare på med dem. Især den postkasserøde er min favorit. Men din lyserøde ser nu også rigtig fin og forårsagtig ud.

  Svar
 4. Pernille

  Sååå fint – og ja, meget gerne Info om mærker mv. :-). Hvor ville jeg i øvrigt ønske at jeg kunne sy – den jakke er da bare for skøn!!!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak for svar mht info om tøjet. Jeg er altså på ingen måde en øvet syerske, jeg har haft håndarbejde i skolen og så stort set ikke brugt det siden. Men med lidt logisk sans og ikke mindst sans for detaljer og for at gøre det ordentligt, kan det altså godt lade sig gøre. Line er super dygtig til at hjælpe. Så hvis du har lyst, synes jeg helt klart, du skal springe ud i det!

   Svar

Skriv en kommentar