Dagens: Pitstop

Midtimellem-blog-livsstilsblog-modeblog-libertine-libertine-liebeskind-berlin-martin-margiela-ray-ban-cashmere-1Midtimellem-blog-livsstilsblog-modeblog-libertine-libertine-liebeskind-berlin-martin-margiela-ray-ban-cashmere-2Midtimellem-blog-livsstilsblog-modeblog-libertine-libertine-liebeskind-berlin-martin-margiela-ray-ban-cashmere-3Midtimellem-blog-livsstilsblog-modeblog-libertine-libertine-liebeskind-berlin-martin-margiela-ray-ban-cashmere-4

Cardigan: Libertine Libertine T-shirt: Gina Tricot Nederdel: Martin Margiela Sunnies: Ray Ban Taske: Liebeskind Berlin

Søndagens tøj, som bar præg af en lang køretur og en lille smule mat Ida ovenpå lørdag aftens udskejelser. Sådan en dag hvor det føles bedst bare at gemme sig lidt bag et par store solbriller. Nederdelen er vist eneste nyhed, den var mit eneste køb til modebørs i Nordkraft, som løb af stabelen for et par uger siden. Den er fra Martin Margiela og er i den blødeste cashmere blanding, ren luksus at have på! Som den hang på bøjlen, troede jeg, at den var draperet, men når den kommer på er der ikke så meget “snur” i den. Det er egentlig også okay til en afveksling fra alle mine andre nederdele.

13 tanker om "Dagens: Pitstop"

  1. Ida Forfatter

   Det er en ældre model fra Liebeskind Berlin, så den er ikke i butikkerne længere. Jeg plejer at kunne huske modelnavnet, men lige nu er det helt væk. Esther måske? Du kan måske være heldig på trendsales eller ebay.de

   Svar
 1. Maiken

  Lækkert look! Jeg har lige købt Billi Bi støvlerne i dag efter jeg har spejdet langt (og uden held) efter dem til udsalg. Så jeg glæder mig til at gå foråret i møde med mine. :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg har også haft stor glæde af mine med denne forlængede vinter. Dem bliver du glad for, jeg synes, de er et rigtig godt køb.

   Svar
 2. pernille

  Hej Ida
  Du ser som sædvanlig super tjekket ud..! Lige et lille ønske her fra, hvis ikke det er for meget arbejde. Når du alligevel skriver hvor tøjet er fra – hvilket jeg synes er en skøn service – kunne du så ikke linke til hvor det er købt hvis muligt? Det ville være rigtig dejligt.
  God Påske!
  Pernille

  Svar
 3. Karina Bækkelund

  Det er tror jeg er mit yndlingsoutfit af dine outfits. Er vild med cardiganen med tørklæde og nederdel. Lækkert

  Svar

Skriv en kommentar