Black swan

midtimellem-modeblog-livsstilsblog-black-swan_effected midtimellem-modeblog-livsstilsblog-black-swan-2 midtimellem-modeblog-livsstilsblog-black-swan-3_effectedI mandags havde jeg samlet en flok af mine kollegaer for i ro og mag at kigge nærmere på Black Swans forårskollektion. Mærket forhandles udelukkende via webshoppen og arrangementer i private hjem, som enhver kan booke, hvis man har lyst at samle en flok tøjglade damer. Alle de travle mødre glædede sig til en aften hjemmefra, så vi startede ud med at spise lækker take away, imens vores konsulent gjorde klar et bugnende tøjstativ. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde den store tiltro til home shopping konceptet, men der er virkelig meget godt at sige om at kunne kigge, prøve og snakke om lækkert tøj i afslappede omgivelser sammen med gode veninder. Og endda spise kage samtidig, ahem… En del af tøjet havde ikke fanget min interesse på webshoppen, men gjorde en virkelig god figur, når man stod med det i hænderne, fx. var flere af deres toppe lavet i lækre, tunge materialer som falder flot. Til gengæld svingede størrelserne en del, så jeg kan godt være urolig for, om man ender med en gal størrelse, hvis man ikke har lejlighed til at prøve tøjet. Vores lærerværelser spænder rimelig bredt aldersmæssigt, men alle kunne finde noget, de kunne lide. Mine egne favoritter er Birsen jakken, Bat toppen med silke, og Bridget kjolen med den seje facon og lynlås.

Sponsoreret indlæg

6 tanker om "Black swan"

  1. Ida

   Gør da det, Lisbeth :) Det er yderst anvendeligt tøj, synes jeg. Det kan sættes sammen med nærmest had som helst.

   Svar
 1. Line

  Super cool tøj!
  Måske kan du berette om hvordan størrelsen er, når du engang modtager tøjet?

  Line

  Svar

Skriv en kommentar