Dagens: Quiltet jakke

midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-quiltet-jakke-liebeskind-berlib-adidas-maria-black-ray-ban-aviators-1 midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-quiltet-jakke-liebeskind-berlib-adidas-maria-black-ray-ban-aviators-2 midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-quiltet-jakke-liebeskind-berlib-adidas-maria-black-ray-ban-aviators-3 midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-quiltet-jakke-liebeskind-berlib-adidas-maria-black-ray-ban-aviators-4 midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-quiltet-jakke-liebeskind-berlib-adidas-maria-black-ray-ban-aviators-5 midtimellem-blog-modeblog-livsstilsblog-quiltet-jakke-liebeskind-berlib-adidas-maria-black-ray-ban-aviators-6Endelig opstod der mulighed for at tage billeder af min nye jakke, igår hvor både tid og vejr gik op i en højere enhed. Solen lokkede os ud på en gåtur, og sørme om den ikke endda krævede, at jeg tog mine elskede solbriller på, hvilket nærmest gjorde mig jublende lykkelig. Jeg er i den grad klar til lys og varme!

Jakken er resultatet af sidste weekends workshop hos Marapytta, og den blev færdiggjort i løbet af ugen. Udgangspunktet er Lines klassiske quiltede jakke, men den er opdateret med lynlåse på ærmerne, lynlåslukning, og så fravalgte jeg kinakraven, fordi den ikke klæder mig. Jeg er lykkelig for jakken, fordi den smyger sig til kroppen, og er blød og let at have på. Ninna og jeg syede i samme grå chambray, men vi har ikke valgt de samme detaljer til vores jakker. Det er sjovt at se, hvor meget Lines jakke kan varieres og tilpasses til ejermanden, for Ninna og jeg er endt med to helt forskellige jakker. Stoffet til den næste quiltede jakke ligger allerede klar, og jeg drømmer at have et skab fuld af jakker i forskellige mønstre, farver og udtryk.

Der er fuld fart på lige for tiden, hvilket går udover min tid til at blogge. Jeg har endelig fået taget billeder her i weekenden, så nu mangler jeg bare at sætte ord på de indlæg, som rumsterer rundt i mit hovede. Det bliver desværre ikke idag, for om lidt får jeg besøg af en flok af mine kollegaer til et Black Swan arrangement, og jeg glæder mig til en hyggelig aften sammen med dem, forhåbentlig krydret med noget lækkert tøj.

 

25 tanker om "Dagens: Quiltet jakke"

 1. Christina

  Den er så flot Ida. Jeg skal selv igang igen og overvejer meget om det skal være “din” model uden krave.. Det er jo en helt anden jakke:)
  Smukt altså

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak :) Ja, jeg kan ret godt lide den uden krave. Men overvejer faktisk, om min næste alligevel skal have krave for afvekslingens skyld…

   Svar
 2. Pia

  Fantastisk jakke, har selv 2 stk med mønstre, kunne være man skulle kaste sig over en ensfarvet.
  Den er vildt flot, hvor har du købt stof henne?

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja, den får et lidt andet udtryk i ensfarvet stof. Det er købt hos stof og sy i skanderborg.

   Svar
 3. Mille

  Den er virkelig blivet fin, super flot syet. Jeg følger spændt med i jeres billeder fra weekenden- det ser bare så hyggeligt ud hos Line og fedt at jakken er blevet så go- jeg får vildt meget lyst til at sy! Skønne billeder!

  Svar

Skriv en kommentar