Workshop hos Marapytta

 

IMG_7942IMG_7831 IMG_7851 IMG_7853 IMG_7873 IMG_7883 IMG_7913 IMG_7929 IMG_7935 IMG_7938 Jeg har haft den skønneste weekend i København, hvor jeg var inviteret på workshop hos Line i hendes Marapytta syskole. Jeg er ved at bruse over med indtryk, og er helt høj over alt et jeg har oplevet og lært, så hvis det her indlæg bliver en rodet affære, må I meget undskylde ;)

Det er lang tid siden, jeg sidst har forsøgt mig med at sy noget, men det var dejligt at skabe noget og lære nye teknikker. Som uøvet var det absolut ikke umuligt at følge med på workshoppen, men jeg nåede ikke at blive helt færdig med min quiltede jakke, så det sidste har jeg siddet herhjemme og ordnet. Jeg har lært fifs og tricks som gør mig i stand til at sy flere jakker herhjemme, og ikke mindst har jeg fået en ny jakke, som er så lækker i pasform og detaljer, at jeg næsten ikke kan tro, at jeg selv har syet den. Den er ikke perfekt, men føles bestemt heller ikke “hjemmesyet”. Mere om den senere.

Selvom det kan friste at snuppe en workshop i Århus, tror jeg faktisk hellere, jeg vil til København, når jeg skal på workshop igen. For det skal jeg! Der hersker en helt særlig, inspirerende stemning i Lines syskole, og det er ikke mindst spændende at opleve lærerinden blandt hendes egne ting. Super inspirerende! Line har en helt særlig evne til at finde især metervarer, som ved første øjekast virker uinteressante, og trylle dem om til noget fedt med den helt særlig Marapytta stil. Jeg blev mægtig inspireret af at bevæge mig rundt blandt alt stoffet, knapperne og alt det andet dims og dut, som Lines værksted gemmer på. Måske derfor var jeg ikke særlig flink med kameraet, så jeg har desværre ikke flere billeder at vise jer end de ovenstående.

Tak, tak, tak fordi du inviterede mig, Line! Det har været en oplevelse udover det sædvanlige, og jeg har lært så meget. Men weekenden havde heller ikke været halvt så god uden selskab af Ninna, Tenna, Karen, Anne og Christina, som alle bidrog til at gøre weekenden komplet med hyggesnak, gode grin, restaurantbesøg og road trip fra Århus.

6 tanker om "Workshop hos Marapytta"

 1. Anita

  Hvor ser det bare super inspirerende ud – kan næsten ikke vente til det bliver min tur om 2 uger. Yeah :)
  Glæder mig til at se din jakke.

  Svar
 2. monsterscircus

  Ej, hvor ser det fantistisk ud! men det gør det jo altid, når folk viser billeder fra LInes workshops – Det er vist lidt af et MUST DO, skal også have taget mig sammen engang! det blir spændede at se dit færdige resultat!

  Svar
 3. Marie-Louise

  Jeg er også vild med Line’s kælder. Jeg var afsted i efteråret og håber at komme afsted igen. For jeg var helt høj bagefter og lærte virkelig meget. Og hvor er det fedt at koncentrere sig 100% om et projekt i en weekend uden afbrydelser af den ene eller anden art. Gad godt bo tættere på. :-)

  Svar
 4. Pia

  Jeg tænkte om du havde fået syet noget med alle de billeder du har fået taget;O))
  Men hvor har du ret, der er supper hyggeligt hos Line og har man først været der en gang, er man nok til at komme igen.
  Glæder mig til at se din jakke.

  Svar
 5. linda

  det ser simpelthen så hyggeligt ud:) og sikke nogle lækre jakker, i har lavet – har luret med fra sidelinjen på instagram. hvad synes du egentlig om mother? så fik du det endelig prøvet.

  Svar

Skriv en kommentar