Ufornuftig torsdag

Jeg havde den dejligste torsdag aften på Studenterhuset, hvor Ane Trolle inviterede indenfor I hendes finurlige univers. Egentlig havde jeg slet ikke tid, men sammen med en sød kollega måtte jeg alligevel afsted, og det fortrød jeg bestemt ikke. Jeg har set Ane optræde flere gange tidligere i forskellige bandkonstellationer, men hun havde intet problem med at fylde scenen ud solo, godt hjulpet på vej af sit dygtige fem mand store band. Stor stemme, quirky dansetrin og masser af sødme. Jeg havde ikke hørt hele albummet endnu, så en del af numrene var ukendte for mig, men det gjorde ingenting. Nu har jeg købt det med hjem, og jeg glæder mig til at udforske det.

I aften skal jeg til endnu en koncert, denne gang med Alphabeat sammen med min arbejdsplads. Jeg glæder mig til at danse og have en fest, selvom jeg skal anstrenge mig for at finde hjem i seng i god tid. Lørdag formiddag går turen nemlig til Århus, og så kan der endelig blive tid til lidt afslapning engang lørdag aften.

11 tanker om "Ufornuftig torsdag"

 1. Stina / agtigt

  Som vi dog har samme gode musiksmag! ;) Det er virkelig rigtigt “Stor stemme, quirky dansetrin og masser af sødme”. Hun var godt nok sød alene på en scene…
  Jeg skal dog ikke til Alphabeat i aften he he ;) -men det blir da en fest! God weekend.

  Svar
 2. Michelle

  Ufornuftige torsdage er de bedste ;)
  Jeg har faktisk slet ikke lyttet til Ane Trolles solo-projekt – jeg tror, jeg må på spotify og give det et lyt. Hendes stemme er så lækker sprødsød.

  Svar
 3. Line

  Jeg elsker Ane Trolle, fik heldigvis cd’en i julegave af kæresten, og den har været i anlægget siden. Hørte lige hendes version af Gnarls Barkleys Crazy den anden dag, den er også virkelig lækker, tjek den ud :-)

  Svar

Skriv en kommentar