Relaxation

kaffe_effected

Jeg puster ud ovenpå en hæsblæsende weekend med både 80 års fødselsdag og barnedåb. Benene op, Borgen i flimmeren, kaffe i glasset, kirsebærgrene i vasen og luksus flødeboller, som jeg fik lov at tage med hjem fra barnedåben. Weekenden har været alt for kort, så det er godt, at der ligger en hel uges ubrugt vinterferie og venter forude.

6 tanker om "Relaxation"

 1. Jette//Snullemor

  Jeg er misundelig… var i Irma i går efter deres luksusflødeboller – det viste sig de var sat ned – jubiii – men udsolgt – øv!
  Nu føler jeg mig helt uforløst for den trang!
  : )

  Svar
 2. Sofie

  Det lyder jo som en skønherlig søndag! Og at du så endda har en hel uges vinterferie ventende forude, gør det jo bare endnu bedre :)
  Jeg håber du kommer til at få en rigtig dejlig uge.

  Svar

Skriv en kommentar