One pot cooking

Jeg har i mange år haft et lidt anstrengt forhold til Umahro Cadogan og hans madfilosofi, så da Urtekram bad mig om at teste nogle af deres nye, fælles opskrifter, og de tilhørende ingredienser, var jeg nysgerrig og en smule skeptisk. Alt det blev gjort til skamme, for som med alt andet fra Urtekrams hånd, var det virkelig velsmagende og øko lækkert. Vi valgte at afprøve opskriften på kylling og fuldkornspasta. Jeg er glad for doven one pot cooking, og duften som bredte sig fra gryden fik tænderne til at løbe i vand. Ernæringsmæssigt var jeg også godt tilfreds, jeg undlod at spise for meget af (fuldkorns)pastaen og lavede i stedet en salat af det spinat, vi fik i overskud.
Umahro og Urtekrams fælles projekt hedder Livet er meget mere og du kan læse mere lige her.

4 tanker om "One pot cooking"

    1. Ida

      Det gør det. Man starter med at lave en slags bouillon, og alene duften af den… Mums! Jeg forestiller mig også, at retten er rimelig børnevenlig.

      Svar

Skriv en kommentar