New in: Another pair of black boots

IMG_7464

IMG_7448

Aller, aller øverst på min udsalgsønskeliste stod et helt bestemt par Billi Bi støvler, som desværre viste sig at være umulige at finde på udsalg. Indtil i sidste uge, hvor de stod der i min størrelse til 50%. Så selvom der egentlig var indkøbt et godt alternativ, måtte de alligevel med mig hjem. Bløde som smør, en lav hæl og slangpræg… Gammel kærlighed ruster ikke, og jeg er sikker på, at de vil bringe glæde både resten af vinteren og igen til efteråret.

22 tanker om "New in: Another pair of black boots"

  1. Ida Forfatter

   Ja, jeg er enormt glad for deres ting, som jeg synes har en god balance imellem design, kvalitet og pris. Men er nu også stadig lykkelig for de andre støvler.

   Svar
 1. Anita

  Eiii, hvor er de fede – du forstår da virkelig at gøde et godt køb. Må man spørge hvor du har fundet dem henne, jeg kan nemlig ikke finde dem på udsalg på nettet…?

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg har købt dem i Skoringen i Aalborg Storcenter. Det er det eneste sted, jeg har kunne finde dem på udsalg.

   Svar
 2. Marianne

  hvor er de flotte :) – men det er alternativet sandelig også …
  jeg tror lige pludselig jeg fik et behov for nye støvler ( hvis de er at finde)
  kh.

  Svar
 3. Ann-Katrine

  Et tip til de der bor i Århus-området: Xantippe i Guldsmedegade har også haft disse skønne støvler til halv pris; de er superfine!

  Svar
 4. Trine Lykke

  De er bare så lækre, helt sikkert en klassisk item som kan bruges i mange år hvis du passer på dem. At du så kunne finde dem på udsalg er jo bare en kæmpe bonus. Kan godt forstå du var nødt til at købe dem. Selvom man finder erstatninger er det ikke altid nemt at holde sig fra den ægte var, og slet ikke hvis den er sat ned til det halve…

  Svar

Skriv en kommentar