Forårsønsker

Ovenpå udsalget er det tid til at kigge fremad mod forårssæsonen og alle de nye, spændende varer i butikkerne. Selvom jeg synes, jeg er rimelig træfsikker når det kommer til min stil, vil jeg alligevel gerne blive endnu skarpere, især når det kommer til at prioritere lidt dyrere køb fremfor en masse billigere. I hvert fald er de køb fra 2012, som jeg er mest glad for, de ting som jeg længe har haft kig på, inden jeg endelig fik fingrene i dem. 
Stina fra Agtigt er en evig kilde til inspiration, fordi hun til stadighed gør mine elskede grå og sorte nuancer interessante, og så var hun med dette indlæg med til at sparke mig i gang med spekulere over, hvad der står øverst på min ønskeliste i foråret 2013. 

Jeg mangler virkelig velsiddende basis t-shirts i en kvalitet som holder både facon og farve vask efter vask. Hørudgaven fra Isabel Marant er et rigtig godt, men rimelig pebret, bud.
Mine New Balance sneakers har været flittigt brugt hele efteråret og er ved at trænge til en udskiftning. Mine fødder vil elske disse Nike Free set hos Miinto for alt det gode, de gør for fødderne.
Min kærlighed til oxiderede smykker varer ved, og Camilles 6.10.jewellery har skabt flere tilføjelser til ønskelisten. Især er jeg vild med denne Simple Black ring.

En lædernederdel har længe stået på min ønskeliste, og i takt med at jeg bliver mere og mere glad for at gå med nederdel, bliver behovet større og større. Der er ingen tvivl om, at det bliver mit næste, større køb, jeg mangler blot at finde den helt rette model.
Jeg elsker ballerina sko og hopper i dem hvert forår. Mine favoritter er fra Pretty Ballerinas, som år efter år laver enkle sko i blide, douce farver. Pasformen er god til mine lange, smalle fødder og kvaliteten i top, så du kan have glæde af skoene mange år. Jeg ønsker mig disse i mørkegråt skind, med elastik som holder dem på plads.
Sømandsstriber bliver jeg aldrig træt af, og jeg vil gerne have endnu flere af de klassiske striber i mit liv. Ganni har udvidet kollektionen med et par små shorts, perfekt til at lufte sommerbrune stænger.

Indlægget er sponsoreret af Miinto

17 tanker om "Forårsønsker"

 1. Fru Schou

  Sikke nogle lækre ting Ida:-) Jeg har flere Isabel MArant t-shirts, og selvom prisen er pebret, så er de altså alle pengene værd! De gør bare lige det der ekstra til afslappet hverdagsoutfit! Køb hellere een god basistop end 3 billige der alligevel ikke holder i længden.
  Hvor er nederdelen fra? Den ser virkelig lækker ud!

  Svar
  1. Ida

   Dejligt med en anbefaling af Marant :) Og de bliver ikke løse og uformelige, når det er i hør?
   Nederdelen er fra too good to be basic, den koster 799 kr.

   Svar
 2. Ida / Fashionlab

  Det er faktisk lidt uhyggeligt Ida, for jeg har ALLE ovenstående sager stående på min liste! Den langærmede t-shirt er blot udskiftet med en fra Hr. Wang! Men det bekræfter vel bare os begge i at det netop er brugbare og tidsløse items vi har på listen? :)

  Svar
 3. Marie-Louise

  Lækre ting som gerne måtte hoppe over på min ønskeseddel.:-) Jeg er en sucker for Pretty Ballerina sko – og den model du viser er bare den bedste! Dem kan jeg gå i til evig tid uden vabler og gnavende kanter. Tror da lige jeg skal se lidt nærmere på dem, for den farve er da super nem at bruge til alt muligt. :-)

  Svar
  1. Ida

   Så er vi to som er afhængige af lige præcis det mærke :) Og ja, det er en super god farve. Hvis jeg ikke husker helt galt, var de vist endda på udsalg…?

   Svar
 4. Pingback: Looklab.dk - Clamour for Glamour » Thanks for your Support :)

Skriv en kommentar