.dk

IMG_7307

Det har været undervejs siden nytår, og i eftermiddags blev det endelig en realitet. Bloggen har holdt flyttedag og er rykket til helt egen adresse på midtimellem.dk

Vi har forsøgt at tage højde for alting og gjort hvad vi kan, for at alle kan blive ved med at følge bloggen på den måde, man er vant til. Skulle I alligevel opleve tekniske problemer at en eller anden art, vil jeg meget gerne vide det, så vi kan forsøge at rette op på det.

Velkommen til mit helt eget lille univers :)

29 tanker om ".dk"

 1. Marie

  Arggghh hjælp Ida, jeg ville frygtelig gerne lave din lækre PCO venlige cheesecake som du skrev om for nogle uger siden. Men det er som om at man kun kan se billderne når man går tilbage til det gamle indlæg og ikke selve opskriften…?!…ØV. Man kan kun se opskriften på den oprindelige udgave af kagen, men ikke din “fortolkning” :). Håber du kan hjælpe. KH Marie

  Svar
 2. Sofie

  Det er super lækkert at se på, meget mere stilrent. Som en anden nævner, kan jeg også virkelig godt lide at billederne får lov at fylde lidt mere.
  Men hvordan har du sørget for at dine faste læsere stadig er faste læsere?

  Mvh. Sofie

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Bloggens adresse er ændret inde på bloglovin, den gamle blog viderestiller hertil og så har vi brugt noget som hedder feedburner. – Men det er altså ikke mig som har styr på alt det tekniske ;)

   Svar
 3. Tanja

  Hej Ida. Jeg hoppede lige forbi din blog, da jeg kunne huske du en gang havde vist nogle ret gode tips til en tur i Berlin. Dine tips fungerer stadig , men jeg synes lige jeg vil nævne, at din blog-flytning muligvis kan være gået ud over kvaliteten af dine tidligere billeder. Under din Berlin guide er alle billeder nemlig blevet ret pixelerede og det er jo en skam når de er så fine :) Men i hvert fald tillykke til dig og bloggen og tak for gode tips.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak for din tilbagemelding! Det er ærgeligt, men jeg orker simpelthen ikke at gå alle billederne igennem… Jeg håber, du kan bruge guiden alligevel.

   Svar
 4. et cetera

  TILLYKKE,Ida … hvor ser det da fint ud. Dine fine billeder kommer også meget bedre til sin ret nu … og egoistisk set kan jeg kommentere fra min iPad, hvilket jeg ikke kunne på blogspot …

  Svar
 5. et cetera

  Lige en tilføjelse, for jeg kan huske da jeg selv flyttede, at tilbagemeldinger om det tekniske var RET vigtige: når jeg ser på dine BERLIN-guider i Safari fejler billederne absolut intet :-)

  Svar
 6. Katja Astrup Nielsen

  Hvor er det blevet en flot header, så afgjort lige dig og billedet af dig er så skønt :o)
  Nu har jeg jo ikke en blog og ikke en skid forstand på alt det der.. så hvorfor en hjemmeside og ikke blog, hvad er forskellen ?

  Svar

Skriv en kommentar