Dagens: Pyntesyg sweatshirt

Min kærlighed til sweatshirts vil tilsyneladende ingen ende tage. Den douce lysegrå farve og broderierne kombineret med den sporty sweatshirt var lige, hvad jeg manglede i min garderobe.
Som jeg bebudede i sidste uge, var jeg en tur ved frisøren og fik tyndet ud i lokkerne. Der er taget et godt stykke af længden, og så sprang jeg ud i det og fik klippet pandehår ala Caroline de Maigret. Lidt forvokset og derfor dejligt rodet og tilfældigt. Jeg er super glad for det, og det har givet mig den fornyelse, jeg har længtes efter rigtig længe.

Her til eftermiddag kører jeg sydpå for at starte weekenden i rigtig godt selskab med Malene. Derudover står weekenden på fødselsdag hos svigerfamilien, og så skal jeg virkelig snart lægge en bestilling på det stof, jeg vil sy jakke i på workshoppen hos Line. En uge tilbage inden vinterferien – og den er hårdt tiltrængt.

36 tanker om "Dagens: Pyntesyg sweatshirt"

 1. Trine Bruun

  Det klær’ dig virkelig med pandehåret Ida! Er desuden rigtig vild med sweatshirten.. Hvis man fedter lidt, må man så høre, hvor den er fra? (: (:

  Svar
 2. Lou

  Pænt med pænt på! Det er da bare super flot til dig med den nye frisure :) Jeg stod faktisk med den sweat i hænderne i går, den er SÅ pæn!!!

  Håber du får en skøn weekend,
  Lou

  Svar
 3. Mille

  Det pandehår der- det er simpelthen så pænt til dig Ida !!! Jeg tænker lige på – hvilken rouge bruger du? Sådan en kunne jeg nemlig godt bruge!

  Svar

Skriv en kommentar